Zakelijke telefonie eenvoudig geregeld

Telefonie eenvoudig geregeld

Laat ons helpen met zakelijke telefonie op maat

Overal en altijd bereikbaar met zakelijke telefonie

Goed bereikbaar zijn zonder zorgen. Waar je ook bent. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Zowel op kantoor als onderweg wil je zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Uiteraard tegen scherpe tarieven en met razendsnel 4G-internet. Zodat je altijd snel toegang hebt tot bedrijfsgegevens en je documenten. Of je nu mkb-ondernemer of zzp’er bent, zakelijke telefonie van Yes Telecom sluit aan bij jouw behoeften.

Goed bereikbaar, zonder zorgen. Dat is voor jou toch ook vanzelfsprekend?!

Abonnementen zonder gedoe

Het investeren in de juiste abonnementen en oplossingen levert ook jouw bedrijf vele voordelen op. Met de oplossingen van Yes Telecom ben je beter bereikbaar voor klanten, leveranciers én voor collega’s. Alle kosten staan inzichtelijk op één factuur. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, zodat de kosten vooraf duidelijk zijn. En uiteraard zonder grote investeringen vooraf of langlopende servicecontracten. Wel zo transparant.

Ervaring met Yes Telecom

Telefonie is maatwerk

De keuze voor de juiste telefonie-oplossing is maatwerk. Er is namelijk veel mogelijk. Wil je onderweg en op kantoor bereikbaar zijn op één nummer? Dan biedt de integratie van vaste en mobiele telefonie uitkomst. Kies je liever een flexibele en schaalbare telefonieoplossing uit de cloud? Of wil je alleen mobiel bellen en internetten via het kwaliteitsnetwerk van KPN tegen aantrekkelijke tarieven? Dan kan dat natuurlijk ook!

Daarom Yes Telecom

Wil jij de beste zakelijke telefonie oplossing die past bij jouw bedrijf? Met functionaliteiten die vóór je werken in plaats van tegen? Bij Yes Telecom staan we voor je klaar. Onze mobiele bundels, abonnementen en vaste telefonie-oplossingen zijn flexibel ingericht. Hiermee heb je altijd de best passende oplossing voorhanden. Overzichtelijk, eenvoudig en zorgeloos geregeld. Zo heb je als ondernemer weer de vrijheid om te ondernemen!

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?