Zakelijk telefoonabonnement op maat

Zakelijk abonnement op maat

Gebruik een zakelijk telefoonabonnement afgestemd op je eigen behoeftes

Beter bereikbaar zijn voor iedereen

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn zonder veel gedoe. Waar je ook bent. Met een zakelijk telefoonabonnement op maat ontwikkeld voor jou als zzp’er of mkb-ondernemer krijg je weer de vrijheid om te ondernemen. Mobiele telefoonabonnementen zijn perfect te combineren met vaste telefonie. Met vast-mobielintegratie ben je altijd op één nummer bereikbaar voor je klanten en collega’s. Is dit dan ingewikkeld? Welnee. Er is altijd een Yes Telecom-partner in de buurt. De specialisten van onze partners helpen je graag verder.

Een netwerk dat je kunt vertrouwen

Het leven van een ondernemer is al dynamisch en onvoorspelbaar genoeg. Dat betekent dat je moet kunnen vertrouwen op een mobiel netwerk dat kwaliteit en zekerheid biedt. Bij Yes Telecom maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Wil jij ook altijd en overal gebruikmaken van razendsnel en stabiel mobiel internet? Bij ons is 4G standaard bij je zakelijke telefoonabonnement. Onze dienstverlening is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Zo kun jij bellen en internetten zoals je wilt, en zijn de randzaken eenvoudig geregeld.

Ervaring met Yes Telecom

Zakelijk telefoonabonnement op maat

Onze zakelijke spraak- en data-abonnementen zijn in het leven geroepen om de vrijheid te behouden en flexibel te ondernemen. Zo vinden we samen de perfecte bundel voor jouw organisatie. Zelfs per medewerker kunnen we het zakelijke telefoonabonnement aanpassen. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; je betaalt niet voor overbodige zaken. De diverse Yes-modules kunnen aangezet worden om te besparen. Zo is het mogelijk om onderling extra voordelig te bellen met de module Yes On-net.

Daarom Yes Telecom

Een zakelijk telefoonabonnement die bij jou als ondernemer past. Yes Telecom biedt flexibele en schaalbare telefonieoplossingen op maat. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons geholpen wordt, zoals jij ook jouw klanten helpt. Wij hebben onze eigen klantenservice met ervaren specialisten die je persoonlijk verder helpen. Geen wachttijden en vervelende keuzemenu’s. Daarnaast vinden wij dat veel zakelijke servicediensten vanzelfsprekend moeten zijn, zoals standaard 4G-internet, het behouden van je eigen telefoonnummer wanneer je overstapt, en aansluitkosten rekenen we ook niet. Wij denken graag met je mee en maken het je zo makkelijk mogelijk.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?