Zakelijk mobiel abonnement dat past bij jou

Zakelijk mobiel abonnement

Het zakelijk mobiel abonnement dat bij u past

Onbezorgd bellen en mobiel internetten

Onbezorgd bellen en gebeld worden. Snel mobiel internet via 4G. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Met een zakelijk mobiel abonnement van Yes Telecom kun je alle kanten op. Natuurlijk kun je vertrouwen op de kwaliteit en zekerheid van het mobiele netwerk van KPN. Want of je nu in de Randstad werkt, thuis op de bank zit of naar een afspraak rijdt in de Friese polder, je wilt altijd en overal goed bereikbaar zijn.

Het beste aanbod voor jouw onderneming

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. Je zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we als geen ander. Eén ding is zeker: bij Yes Telecom bieden we de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer je onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hen een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

Ervaring met Yes Telecom

Flexibel zakelijk mobiel abonnement

Iedereen communiceert op zijn eigen manier. Misschien bel jij de hele dag en gebruik je af en toe mobiel internet. Of bel je vrijwel nooit en gebruik je vooral mobiel internet. De zakelijke mobiele abonnementen van Yes Telecom zijn flexibel.

Je stelt precies jouw perfecte zakelijke abonnement samen. Daarbij betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Op reis naar het buitenland? Ook daarvoor hebben we een passend antwoord voor binnen de EU of buiten de EU. Je wilt natuurlijk ook in het buitenland zonder zorgen bereikbaar zijn. Wel zo makkelijk.

Daarom Yes Telecom

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement dat past bij jouw bedrijf? Door ons uitgebreide aanbod ben je bij Yes Telecom aan het juiste adres. Wil je meer? Breid je abonnement dan uit met onze aanvullende diensten. Hiermee heb je altijd de best passende oplossing voorhanden. Profiteer bijvoorbeeld van Yes Business Voicemail voor een professioneel ingesproken voicemail. Met Yes Hosted Telefonie combineer je de voordelen van vaste en mobiel, maar dan op één nummer. Aan jou de keus.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?