Yes Telecom de Zakelijke Mobiele Provider

De Business Solutions Provider voor de zakelijke markt

Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Wij geloven dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

U krijgt niet alleen de service, maar ook de betrouwbaarheid die u verdient. Zo maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek.  Onze producten en diensten zijn speciaal voor uw bedrijfssector ontwikkeld. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Dat is Yes Telecom. Dé Business Solutions Provider

Missie

Wij willen met onze communicatieoplossingen het MKB de vrijheid geven om te ondernemen.

Visie

De telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen en automatisering als gevolg. We vragen ons af: raakten de telecombedrijven hierdoor het MKB, de ruggengraat van de samenleving kwijt? Werden ze door al die lagen te log en afstandelijk om nog echte service te bieden? Het lijkt er in ieder geval op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming.

Wij geloven dat het anders kan. Dat klanten goed behandeld moeten worden, niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn. Dat is het hart van Yes Telecom. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder, omdat we gezien hebben dat dingen alleen veranderen als iedereen zich verantwoordelijk voelt. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat de oplossing die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel. Een flexibel hart, dat niet van klanten vraagt zich aan te passen, maar dat meebeweegt met de wensen van de klant. Een hart dus, dat klopt voor maatwerk en kwaliteit, zodat onze klanten voelen dat we ze écht zien en écht verder willen helpen. Een hart dat de oplossing niet zoekt in groter, maar in slimmer. Een blauw hart, noemen we dat. Omdat we dicht bij de klant willen staan, vormen we een hecht team met lokale business partners. Onze local hero’s. We geven ze alles wat nodig is om de beste oplossingen te bieden, en meer.

Loopt de klant toch eens tegen een probleem aan? Vanaf het moment dat de klant ons belt, is het niet langer zijn, maar ons probleem. Wij lossen het met zijn allen op. Niks wachttijd of keuzemenu’s. We schakelen direct: omdat iedereen in één pand zit, is het probleem nooit meer dan een gang of trap van de oplossing verwijderd. We zijn geen telecomprovider, maar een solutions provider. Zo geven we ondernemers de vrijheid om weer te ondernemen.

Maatwerk

Providers leveren vaak een beperkt aantal gestandaardiseerde abonnementen. ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijke markt is anders. Als daar op dezelfde manier gedacht wordt, mist u al snel diensten die u verlangt en betaalt u voor zaken die u niet nodig heeft.
Bij ons krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens op een makkelijke manier onder controle. Niet alleen dankzij de simpele tariefstructuren, maar ook dankzij onze diensten. Sommige diensten helpen u het overzicht te bewaren, andere om de kosten te verminderen. Zo leveren we maatwerk waarmee u tijd en geld bespaart.

Yes Telecom onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak

telefoon Icoon bij Yes Telecom Bel onze klantenservice in Leiden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
071 – 89 00 111
 white Bel onze klantenservice in Hengelo
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
074 – 26 74 333
 white Bel onze klantenservice in IJsselmuiden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
038 – 33 70 480
 white Bel onze klantenservice in Drachten
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
074 – 26 74 333
Envelop icoon bij Yes Telecom Mail onze klantenservice in Leiden
24 uur per dag, 7 dagen per week
klantenservice@yestelecom.nl
 white Mail onze klantenservice in Hengelo
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
service.hengelo@yestelecom.nl
 white Mail onze klantenservice in IJsselmuiden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
service.ijsselmuiden@yestelecom.nl
 white Mail onze klantenservice in Drachten
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
service.drachten@yestelecom.nl
whatsapp App onze klantenservice
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 18.00 uur
(06) 83 44 44 44