Yes Business Partnership

Yes Business Partnership

Samenwerking met u als Business Partner

Klanten kiezen voor een zakelijke telecomspecialist vanwege hun persoonlijke en onafhankelijke benadering. Daarom werkt Yes Telecom al jaren intensief samen met Business Partners door het hele land om zakelijke klanten met de beste Service van dienst te zijn.

We hebben geen eigen winkels, maar werken uitsluitend samen met Business Partners. Wij gaan  de concurrentie niet aan met u als partner en hebben geen direct sales. Zo kiezen ruim 400 Business Partners voor Yes Telecom. Door de persoonlijke aanpak, ondersteuning in het bedienen van zakelijke klanten en maatwerk kunt ú zich echt onderscheiden.

Missie

Wij willen met onze communicatieoplossingen het MKB de vrijheid geven om te ondernemen.

Visie

De telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen en automatisering als gevolg. We vragen ons af: raakten de telecombedrijven hierdoor het MKB, de ruggengraat van de samenleving kwijt? Werden ze door al die lagen te log en afstandelijk om nog echte service te bieden? Het lijkt er in ieder geval op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming.

Wij geloven dat het anders kan. Dat klanten goed behandeld moeten worden, niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn. Dat is het hart van Yes Telecom. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder, omdat we gezien hebben dat dingen alleen veranderen als iedereen zich verantwoordelijk voelt. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat de oplossing die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel. Een flexibel hart, dat niet van klanten vraagt zich aan te passen, maar dat meebeweegt met de wensen van de klant. Een hart dus, dat klopt voor maatwerk en kwaliteit, zodat onze klanten voelen dat we ze écht zien en écht verder willen helpen. Een hart dat de oplossing niet zoekt in groter, maar in slimmer. Een blauw hart, noemen we dat. Omdat we dicht bij de klant willen staan, vormen we een hecht team met u als lokale business partner. Onze local hero. We geven u alles wat nodig is om de beste oplossingen te bieden, en meer.

Loopt de klant toch eens tegen een probleem aan? Vanaf het moment dat de klant ons belt, is het niet langer zijn, maar ons probleem. Wij lossen het met zijn allen op. Niks wachttijd of keuzemenu’s. We schakelen direct: omdat iedereen in één pand zit, is het probleem nooit meer dan een gang of trap van de oplossing verwijderd. We zijn geen telecomprovider, maar een solutions provider. Zo geven we ondernemers de vrijheid om weer te ondernemen.