Werk productiever met innovatieve oplossingen

De markt voor vaste telefonie is volop in beweging. Ontwikkelingen die jou als ondernemer het werk makkelijker maken. Steeds vaker stappen bedrijven over op IP-telefonie, waarbij de traditionele telefooncentrale vervangen wordt door een slimme moderne oplossing. Hierdoor worden je medewerkers beter bereikbaar en wordt de organisatie flexibeler. Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar en kunnen vanaf elke locatie hun werk doen, wat hen een stuk productiever maakt.

IP-telefonie biedt je voordelen

Een traditionele PBX-installatie is direct aangesloten op het publieke telefonienetwerk (PSTN). Het zijn de ‘oude’ telefoonlijnen zoals je vast wel kent. Tegenwoordig worden deze vaak vervangen door IP-telefonieoplossingen die lokaal of in de cloud gehost worden. En niet zonder reden. Bellen via internet biedt vele voordelen, zoals een betere geluidskwaliteit, een grotere capaciteit en het eenvoudig integreren met softwareoplossingen zoals een klantinformatiesysteem of Unified Communications-oplossing. Hierbij komen diverse communicatievormen zoals (video)chat, e-mail en bellen samen in één programma.

Vast en mobiel komen samen

Een moderne telefonieoplossing maakt het ook mogelijk om de vaste en mobiele telefonie te integreren. Hiermee komt zowel het vaste als mobiele telefoonverkeer binnen op één telefoon. Je hoeft dus niet meer te investeren in twee toestellen. Je kiest dan voor een centrale die in de cloud wordt gehost. Hierdoor zijn investeringen in de aanschaf en het onderhoud van een eigen, kostbare vaste telefooncentrale verleden tijd. Bovendien betaal je naar gebruik, waardoor de kostenstructuur overzichtelijker is.

Beheer en gebruik eenvoudig in te regelen

Met innovatieve diensten zoals vast-mobielintegratie kan een stuk flexibeler gewerkt worden. Doordat de mobiele telefoon uitgebreid wordt met extra functionaliteiten zijn medewerkers beter bereikbaar, waardoor de productiviteit toeneemt. Via een overzichtelijke online beheeromgeving kun je alle instellingen eenvoudig beheren. Denk hierbij aan het instellen van het keuzemenu en wachtmuziek, of het inrichten van belgroepen en automatische doorschakelingen. Alle gebruikers kunnen via een app op hun smartphone een aantal persoonlijke instellingen inregelen, zoals de keuze via welke nummer (vast of mobiel) het uitgaande verkeer verloopt of eenvoudig doorschakelen van gesprekken naar collega’s.

Yes. Eindelijk flexibel.

Met Yes Mobiel Kantoor zijn jij en je collega’s eindelijk flexibel en goed bereikbaar. Het inregelen en gebruik van een vast-mobieloplossing zijn hiermee eenvoudiger dan ooit. De diensten van Yes Telecom sluiten perfect aan op jouw behoeften. Besteed eindelijk weer tijd aan je onderneming.