Vrijheid om overal te kunnen werken

Je bent ambitieus met je werk, stopt al je energie in de onderneming en werkt hard. Toch zou je graag willen dat er meer dan 24 uur in een dag zit, zodat je ook nog wat vrije tijd overhoudt. Onderstaand vier praktijkvoorbeelden hoe technologie je het leven makkelijker kan maken.

Werken vanaf elke plek

De tijd dat je op kantoor de hele tijd achter je vaste desktop-pc zit, is misschien lang geleden. Je bent het liefst zo flexibel mogelijk aan het werk. En dat kan ook makkelijk. Via je laptop of andere mobiele device log je simpelweg in op het bedrijfsnetwerk en voilà, jij bent ready to go. Thuis, onderweg, bij de klant ‒ je bent overal net zo bereikbaar als op kantoor. Je mobiele kantoor heb je altijd bij je, dus die vaste plek op kantoor mis jij allang niet meer.

Overal toegang

Druk op de weg? File? Misschien toch een keer de trein pakken. Je mijdt de spits en maakt vast een start met de werkdag. Handig alvast wat mailtjes doornemen. Lang wachten op het laden van een webpagina of verzenden van een e-mail? Die zorgen zijn er allang niet meer. Mobiel internet is tegenwoordig razendsnel. 4G is misschien zelfs sneller dan je vaste internetverbinding thuis of op het werk. Het geeft je een stuk meer keuzevrijheid. Ook vanavond op de weg terug naar huis. Of stream je dan liever die laatste episode van je favoriete Netflix-serie?

Productiever thuis en meer tijd met de kinderen

Als trotse ouder wil je graag meer tijd doorbrengen met je kinderen. Daarom werk je één dag in de week vanuit huis. Zo vang je de kinderen op tussen de middag en na school. Tussentijds en ’s avonds kun je makkelijk je uren maken. Net zo makkelijk als op kantoor. Maar met een betere focus; even geen afleiding van collega’s die elke vijf minuten aan je bureau staan. Jij bepaalt wat mogelijk is.

Op vakantie net zo bereikbaar

Af en toe wil je er even uit. Een weekje naar de zon, een stedentrip, een midweek skiën. Daar knapt een mens van op. Toch kun je het thuisfront niet helemaal alleen laten. Soms spelen er op het werk net even een aantal zaken die je aandacht wilt geven. Dat hoort er nu eenmaal bij. En eigenlijk vind je dat ook best leuk. Nog even een paar mailtjes lezen en versturen, een collega die belt met een dringend probleem, of nog even je partner spreken voor het slapengaan. Dat gaat net zo makkelijk als thuis. Je zou bijna vergeten dat je in het buitenland bent. Tegenwoordig heb je de vrijheid om overal te kunnen werken.

Yes. Eindelijk.

Je mag van ons dezelfde service en kwaliteit verwachten als jij aan je klanten biedt. De diensten van Yes Telecom sluiten perfect aan op jouw behoeften. Besteed eindelijk weer tijd aan je onderneming, in plaats van aan keuzemenu’s en wachtmuziek.