Vier keer productiever werken met 4G van YES Telecom

Vier keer productiever werken met 4G van YES Telecom

Als ondernemer wil je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Thuis, onderweg, bij klanten ‒ en dat alles met de vertrouwde snelheid als op kantoor. Daar past een zakelijk mobiel abonnement met 4G-internet bij. Waarom? We geven je vier redenen waarom jij als professional productiever werkt met 4G.

  1. 1. Altijd en overal een snelle verbinding: Als professional ben je veel onderweg: naar externe afspraken, meetings, trainingen ‒ ga zo maar door. Overal wil je verbonden en bereikbaar blijven om optimaal te kunnen werken. Yes Telecom maakt gebruik van het betrouwbare 4G-netwerk van KPN. Uiteraard profiteer je van een landelijk dekkend netwerk. Het bereik van een 4G-mast is groter, waardoor er tijdens het reizen minder vaak geschakeld hoeft te worden tussen zendmasten. Zo profiteer je van een stabiele en razendsnelle verbinding.
  2. 2. Sneller downloaden zorgt voor sneller werken: Door de snellere verbindingen en downloadsnelheden is het mogelijk om in minder tijd documenten en bestanden met collega’s te delen. Ook zijn lang laden van een website of wachten op een stream verleden tijd, samen met de frustraties die deze opleveren. Zakelijk mobiel internet met 4G-snelheid bespaart veel tijd en maakt flexibel werken een vanzelfsprekendheid.
  3. 3. Er wordt volop in 4G geïnvesteerd: Operators in Nederland zijn nog altijd volop bezig met het verbeteren van de 4G-verbindingen. Naast de landelijke dekking focussen ze zich op het verbeteren van de dekking binnenshuis, een hogere piekbelasting in drukbevolkte gebieden en hogere snelheden. Zo is LTE Advanced (4G+) een technologie waarbij meerdere 4G-frequenties gekoppeld worden voor een nóg hogere snelheid. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.
  4. 4. Productiever werken in de cloud: Steeds meer bedrijfsapplicaties verhuizen naar de cloud. Ook staan zakelijke documenten niet langer lokaal op een laptop, maar worden ze steeds vaker in de cloud opgeslagen. Met 4G-internet download je supersnel bestanden en werk je in de cloud. Je zult nauwelijks verschil merken met bestanden die op je device zelf staan opgeslagen. Niet alleen smartphones zijn uit te rusten met een 4G-abonnement; ook voor tablets en laptops zijn er specifieke 4G-sim only-abonnementen. Mobiel werken ging nooit eerder zo onbezorgd en soepel.

Bij Yes Telecom begrijpen we als geen ander dat jij als professional niet zonder een zakelijk 4G-abonnement kunt. Daarom zijn 4G en 4G+* bij onze zakelijke mobiele abonnementen standaard. Neem contact op met een van onze 400 Business Partners voor advies op maat. Je vindt er altijd een bij jou in de buurt.

*: Je kunt profiteren van 4G+ als je toestel hiervoor geschikt is en je je begeeft in een gebied met deze dekking.