Verbeter je bereikbaarheid met innovatieve mobiele oplossingen

Verbeter je bereikbaarheid met innovatieve mobiele oplossingen

 

Doe geen concessie op je bereikbaarheid!
Goede bereikbaarheid is essentieel voor een ondernemer. Bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten en collega’s, en evengoed privé voor vrienden en familie. Dan wil je dat je zakelijke telefonie goed geregeld is, zodat jij de vrijheid hebt om te ondernemen. Gelukkig kun je nu profiteren van communicatieoplossingen die je deze vrijheid geven. Op bereikbaarheid doe je nu eenmaal geen concessie!

Slimmer werken
Als professional ben je minstens zo vaak onderweg als op kantoor. En op kantoor is er een grote kans dat je ook niet heel de tijd op dezelfde plek bent. Overal waar je bent, wil je even goed bereikbaar zijn. Eindeloos doorschakelen, voicemails inspreken en afluisteren, terugbelverzoeken… Het maakt ons werken er niet leuker op. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen die dit voorkomen, zoals vast-mobielintegratie. Daarmee profiteer je van de voordelen die vaste en mobiele telefonie bieden. Het beste van twee werelden, eenvoudig op jouw smartphone.

Vaste telefoonfunctionaliteiten op je smartphone
We kennen handige functionaliteiten als doorschakelen, huntgroepen en groepsgesprekken van de vaste telefoons op het bureau. Is het niet handig om deze functionaliteiten ook op je mobiele telefoon te hebben? Met Yes Mobiel Kantoor integreren vaste en mobiele telefonie. Vaste telefonie, een professionele telefooncentrale en mobiele telefonie komen samen in één flexibele totaaloplossing. Jij straalt professionaliteit uit naar buiten én bent overal bereikbaar. Een up-to-date zakelijk mobiel abonnement geeft je de vrijheid om te ondernemen zoals jij wilt.

Overal bereikbaar op één toestel
Wil je overal op hetzelfde toestel bereikbaar zijn? Je vaste nummer op je mobiel ontvangen? Vast-mobielintegratie biedt je die mogelijkheid. Vaste en mobiele telefonie worden samengebracht. Daarnaast kies je zelf met welk nummer je uitgaand wilt bellen: het mobiele nummer, je vaste nummer, het bedrijfsnummer of anoniem. Of stel in dat inkomende gesprekken automatisch doorgeschakeld worden naar een ander nummer of naar je voicemail. Dit stel je eenvoudig in via een app op je smartphone. Jij bedenkt het en regelt het direct. Zo eenvoudig is het!

Yes Telecom verbetert jouw bereikbaarheid
Ook beter bereikbaar zijn voor je klanten? Met een professionele uitstraling die niet onderdoet voor die van een groter bedrijf? Als dé zakelijke provider snappen we bij Yes Telecom precies jouw behoeften. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Met meer dan 400 verkooppunten in Nederland is er altijd wel een Yes Telecom Business Partner bij jou in de buurt.

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.