Vaste telefonie

Vaste telefonie voor uw gemak

     Advies op maat

Vaste telefoonabonnementen passend bij uw bedrijf

Altijd verzekerd van een goede bereikbaarheid

Iedere organisatie verdient een goede bereikbaarheid. U heeft contact met partners, klanten en leveranciers. Misschien heeft u wel een dienstverlening met een telefonische klantenservice waarmee u uw klanten bedient. Dan is een betrouwbare telefonieoplossing noodzakelijk. Wilt u vaste telefonie voor uw bedrijf waar u op kunt bouwen? Wij helpen u met het juiste aanbod aan vaste telefoonabonnementen.

Het is mogelijk om te bellen via de traditionele telefoonlijn of via het internet (VoIP). Vast bellen via de traditionele telefoonlijn gebeurt over het kopernetwerk dat in heel Nederland ligt. VoIP-telefonie is digitale telefonie en loopt via het internet. Hierbij heeft u geen omkijken naar onderhoud; de telefooncentrale bevindt zich in de cloud en niet meer bij u op locatie. Of u kiest voor traditionele telefonie, VoIP of een combinatie van beide, bij Yes Telecom geven we u advies op maat.

 

Klein bedrijf – tot 5 medewerkers
U bent het stadium van zzp’er ontgroeid en heeft een aantal medewerkers in dienst. Ondernemen gaat verder dan het uitvoeren van uw vak. U wilt ook de bereikbaarheid van uw bedrijf goed regelen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes.

 

Middelgroot bedrijf – 5 tot 15 medewerkers
Met een organisatie van 5 tot 15 medewerkers kunnen de telefoniekosten fors oplopen. U kunt eenvoudig besparingen realiseren en tegelijkertijd de bereikbaarheid verbeteren. Wij bieden u inzicht in het verbruik; u houdt grip op de kosten.

 

Groot bedrijf – meer dan 16 medewerkers
Telefonie is een vast onderdeel van uw bedrijf. U bent kostenbewust en stelt terecht hoge eisen aan de bereikbaarheid. Om flexibel werken en een goede bereikbaarheid te combineren, is nu het moment om te kijken naar slimme, toekomstbestendige oplossingen.

Uw bedrijf en medewerkers zijn goed bereikbaar
Voor elk bedrijf een passend vaste telefoonabonnement
Traditionele telefoonlijn én VoIP