Vast nummer op mobiel

Vast nummer op mobiel

Nu zowel op je mobiele als vaste nummer overal bereikbaar

Vast op mobiel

Een professionele uitstraling is belangrijk. Daar draagt een vast telefoonnummer aan bij. Maar als zzp’er of mkb-ondernemer ben je veel onderweg. Dan is het handig om een vast nummer op je mobiel te gebruiken. Vast-mobielintegratie biedt je die mogelijkheid. Daarmee ben je mobiel bereikbaar op zowel je mobiele als vaste nummer. Alle voordelen en functionaliteiten van een vaste telefoon op kantoor, maar gewoon op je smartphone. Zo behoud je de vrijheid om te ondernemen.

Voordelen van hosted telefonie

De vaste telefoon op kantoor heeft diverse functionaliteiten. Denk aan het doorschakelen van een gesprek of het voeren van een groepsgesprek. Daarnaast is een huntgroep niet meer weg te denken voor bedrijven met een klantenservice of servicelijn. Met hosted telefonie combineer je de voordelen van een vaste lijn met die van een mobiele telefoon. Via de Yes Mobiel Kantoor-app stel je alles eenvoudig in zoals jij het wilt. Je profiteert van de voordelen die een telefooncentrale in de cloud biedt; veel flexibele mogelijkheden zonder omkijken naar het beheer.

Ervaringen met Yes Telecom

Beter bereikbaar met vast-mobielintegratie

Om nóg beter bereikbaar te zijn voor klanten en collega’s is er Yes InTouch. Dit geeft gebruikers een dashboard waarin allerlei vormen van communicatie samenkomen. Je ziet of je contactpersoon online is en kunt met hem of haar chatten, bellen, vergaderen, je bureaublad en bestanden delen. De perfecte tool om online samen te werken. Yes InTouch is gemakkelijk te koppelen aan Yes Mobiel Kantoor, zodat je alles kunt instellen zoals jij wilt. Gemakkelijk, vanuit een app op je smartphone of tablet.

Daarom Yes Telecom

Wil je ook beter bereikbaar zijn voor je klanten? Met een professionele uitstraling die niet onderdoet voor die van een groter bedrijf? Kies er dan voor om een vast telefoonnummer op je mobiel te ontvangen. Als dé Business Solutions Provider snappen we bij Yes Telecom precies jouw behoeften. Onze diensten zijn ontwikkeld om vóór jou te werken, en niet tegen. We leveren maatwerk waarmee je tijd én geld bespaart. Nog niet overtuigd? Onze Business Partners vertellen je graag hoe we dat doen. Je vindt er altijd een bij jou in de buurt.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?