Vast-mobielintegratie precies zoals jij wilt

Vast mobiel integratie

Alle voordelen van vaste telefonie op je mobiel

Vaste-telefoonfuncties op je smartphone

Op kantoor zijn de telefoons vaak uitgerust met allerlei handige functies. Denk aan doorschakelen en groepsgesprekken. Is het niet handig om deze functionaliteiten op je mobiele telefoon te hebben? Met hosted telefonie integreren we vaste en mobiele telefonie. Vaste telefonie en mobiele telefonie komen samen in één flexibele totaaloplossing. Dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Je kunt alles via één overzichtelijke applicatie inregelen. Precies zoals jij wilt.

Vast en mobiel bereikbaar op één toestel

Een vast telefoonnummer geeft een professionelere uitstraling; integratie van vast en mobiel biedt veel voordelen. Al je telefoonverkeer – zowel via je vaste als mobiele telefoonnummer – komt binnen op je smartphone. Dit kun je zelf eenvoudig instellen. Zo ben je onderweg net zo bereikbaar als op kantoor. Doorverbinden naar mobiel is niet meer nodig is. Je ontvangt je vaste nummer op je mobiel en voert alle gesprekken via je smartphone. Voor de uitgaande gesprekken bepaal je zelf vanuit welk telefoonnummer je belt en daarmee zichtbaar bent voor de ontvanger.

ISDN Stopt!
Blijf ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten

Ervaring met Yes Telecom

Telefooncentrale op je smartphone

Hosted telefonie biedt je veel mogelijkheden om je telefoonverkeer zo efficiënt mogelijk in te regelen. Allemaal via een overzichtelijke app op je mobiel. Ervaar direct alle voordelen van vast-mobielintegratie. Je smartphone krijgt zo veel meer functionaliteiten, zoals doorschakelen en doorverbinden, een groepsgesprek opzetten tijdens een gesprek en meer. Mkb-ondernemers profiteren van een telefooncentrale in de cloudWil je alleen een vast telefoonnummer op je smartphone ontvangen? Kies dan Yes Vast Nummer en breng vast naar mobiel. Een ideale oplossing voor de zzp’er die zo flexibiliteit en professionaliteit combineert.

Daarom Yes Telecom

Graag persoonlijk advies over vast-mobielintegratie voor jouw bedrijf? Met het Yes Partnernetwerk zit er altijd wel een specialist bij jou in de buurt. Natuurlijk ben je bij hen ook aan het juiste adres voor je zakelijke telefoonabonnement, dat precies aansluit bij jouw behoeften. Kies voor een zakelijk sim only-abonnement en profiteer van razendsnel mobiel internet via 4G, dat bij Yes Telecom standaard is. Jij bent bereikbaar en bent vrij om te werken zoals jij wilt.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?