Professionele business voicemail

Business Voicemail

Uw naam en bedrijfsnaam worden professioneel ingesproken

Een persoonlijk en professioneel ingesproken voicemail

Één duidelijke en uniforme boodschap voor al uw medewerkers

Bij veel bedrijven spreken medewerkers hun eigen voicemail in, met als gevolg dat sommigen slecht te verstaan zijn, informatie vergeten mede te delen of zelfs helemaal geen bericht inspreken. Met Business Voicemail van Yes Telecom wordt er één voicemailboodschap voor iedereen in het bedrijf ingesproken. Op deze manier draagt u als bedrijf één duidelijke en uniforme boodschap uit naar uw klanten en relaties.

Yes Business Voicemail is af te sluiten voor slechts € 0,99 per maand per simkaart (looptijd van 24 maanden). Het is ook mogelijk om uw zakelijke voicemail in het Engels in te laten spreken.

Uniforme boodschap
Ook in het Engels
Een professionele uitstraling

Zo werkt het

In het zakelijke voicemail bericht worden uw naam en bedrijfsnaam ingesproken. Het bericht dat wordt ingesproken ziet er als volgt uit:
“Goedendag. Dit is de voicemail van Piet Jansen van Jansen B.V.. Piet kan de telefoon op dit moment niet beantwoorden. U kunt een bericht inspreken na de pieptoon en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.”

Check of dit product bij u past!

Vraagt u zich af of Yes Business Voicemail bij u past? Vraag dan nu onze snelle QuickScan aan. U ontvangt naar aanleiding van uw gegevens een vrijblijvend advies op maat zodat u de juiste keuze kunt maken. Bepaal snel of dit product geschikt is voor u.

Vraag onze QuickScan aan
afbeelding Quickscan Marije

Tarieven en Brochure

Geïnteresseerd in Yes Business Voicemail?

Neem contact op