Mobile Device Management

Yes Mobile Device Management

Implementeer de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken

Veilig ondernemen met mobile device management (MDM)

Al uw devices, apps en content beveiligen en beheren

Met Mobile Device Management beheert u alle mobiele devices, zelfs op afstand. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken. Yes Device Management komt in drie verschillende pakketten: Silver, Gold en Platinum. Zo past er altijd een mdm oplossing bij uw bedrijf.

Door middel van een online beheerportal kunnen toestellen op afstand worden vergrendeld en gewist. Het maakt niet uit of het device op Android, iOS of Windows draait. Ook kunnen applicaties worden beheerd en is het mogelijk om beveiligingseisen te stellen aan het toestel. Yes Mobile Device Management (MDM) werkt in de cloud. U hoeft niet te investeren in hard- en software, en u heeft geen kosten voor support en onderhoud.

Yes Mobile Device Management is geschikt voor zowel zakelijk mobiele devices als privé-devices. Het privégebruik en zakelijk gebruik wordt namelijk volledig gescheiden. Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun privégebruik gecontroleerd wordt door de werkgever. Tegelijkertijd houdt u als werkgever of mobile device manager de controle over uw zakelijke apps en data en waarborgt u de veiligheid.

Devices, apps en content
Veilig mobiel werken
Zakelijke en privé scheiden

Tarieven en Brochure

Tarieven & Brochures

Yes Device Management kosten per maand per device 4,5

Silver Pakket
Uw devices eenvoudig voorzien van zakelijke e-mail, automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van bedrijfsgegevens op zowel zakelijke als privé devices.

Yes Device Management kosten per maand per device

Gold Pakket
Met Yes Device Management Gold heeft u de gehele app levenscyclus onder beheer, van het beschikbaar stellen tot het beveiligen en beschermen van data. En het scheiden van corporate en privé content op elk device.

Yes Device Management kosten per maand

Platinum Pakket
Ideaal voor mobile first ondernemingen. Het stelt u in staat om devices veilig toegang te verlenen tot zakelijke documenten die op verschillende locaties staan. En biedt de mogelijkheid tot het integreren van externe producten en diensten die al in gebruik zijn.