Kostenanalyse tool (E-View)

Kostenanalysetool (E-View)

Met één druk op de knop gespreksspecificaties en rapportages exporteren

Uw kosten gemakkelijk onder controle

Elk moment van de maand inzicht in uw actuele verbruik van zowel spraak als data

Een deel van ondernemen is kostenbeheersing. Om u daarin te ondersteunen hebben we E-view ontwikkeld. Hiermee heeft u op elk moment van de maand inzicht in uw actuele verbruik van zowel spraak als data. Daarmee kunt u op tijd actie ondernemen en voorkomt u verrassingen aan het einde van de maand.

E-view maakt niet alleen een analyse van uw totaalfactuur of per aansluiting; het is ook mogelijk om per uur, dag, week of per maand een analyse te maken. Om E-view te gebruiken logt u eenvoudig in via de webbrowser, met uw persoonlijke inloggegevens. Vervolgens opent een overzichtelijk dashboard met de meest relevante informatie. Met één druk op de knop is het mogelijk om gespreksspecificaties en rapportages te exporteren en kostenplaatsen en gesprekslabels aan te maken.

Uitgebreide analysemogelijkheden
Actueel spraak en data verbruik
24/7 inzicht

Zo werkt het

Voordelen Kostenanalysetool

U logt in op E-view met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en krijgt direct een overzichtelijk dashboard.

Extra voordelen Kostenanalysetool

Hier ziet u in één oogopslag uw verbruik zakelijke telefonie (spraak- én data), uw maandelijkse kosten en eventueel uw Groepsbundel Internationaal.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over E-view.

Check of dit product bij u past!

Vraagt u zich af of Yes Kostenanalyse (E-View) bij u past? Vraag dan nu onze snelle QuickScan aan. U ontvangt naar aanleiding van uw gegevens een vrijblijvend advies op maat zodat u de juiste keuze kunt maken. Bepaal snel of dit product geschikt is voor u.

Vraag onze QuickScan aan
afbeelding Quickscan Marije

Handleidingen en Brochure

Geïnteresseerd in Yes Kostenanalyse (E-View)?

Neem contact op