Sim only zakelijk voor extra voordeel

Sim-only zakelijk

Voordelig mobiel bellen en internetgebruik? Maak gebruik van het Sim-only abonnement

Betalen voor wat je verbruikt

Heb je nog een goed werkend toestel liggen? Wil je een voordelig zakelijk mobiel abonnement? Kies dan voor een sim only-abonnement van Yes Telecom. Hiermee betaal je alleen voor je belminuten, sms’jes en MB’s. Bel je juist veel of gebruik je veel data? Bij de Yes Groepsbundels ben je flexibel en kies je zelf hoeveel data je wilt voor mobiel internet. Dit doe je met de Yes Online Add-on van 375 MB tot 6 GB. Zo is er altijd een passend zakelijk sim only-abonnement voor jou!

Deel je tegoed onderling met collega’s

Verbruikt de ene collega net even iets meer belminuten of MB’s dan de andere? Geen probleem! Met de mobiele abonnementen van Yes Telecom is het mogelijk om onderling met collega’s het tegoed te delen. Dat voorkomt onaangename verrassingen op de factuur, en je medewerkers blijven mobiel werken zoals zij dat graag willen. Uiteraard met de snelheid en betrouwbaarheid van het 4G-netwerk van KPN. Zo heb je geen last van wegvallende verbindingen onderweg of hoef je nooit te wachten op het laden van een video.

Ervaring met Yes Telecom

Flexibele bundels

Vul je zakelijke sim only-abonnementen aan met de handige aanvullende modules en bespaar extra kosten. Er zijn speciale modules voor onderling bellen, bellen in het buitenland, voordelig data verbruiken binnen de EU. Ontdek alle Yes modules. Bel je weinig maar verbruik je veel data? Kies dan voor Yes Business Online, zodat je overal en altijd online blijft. Niet meer afhankelijk van onveilige, openbare wifi-netwerken, maar je eigen stabiele en snelle 4G-verbinding. Als dat niet zorgeloos werken is!

Daarom Yes Telecom

Bij Yes Telecom denken we graag met je mee. We snappen dat je bedrijf, medewerkers en behoeften uniek zijn. Daar passen we de abonnementen dan ook op aan. Maatwerk waarmee je tijd én geld bespaart. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Onze dienstverlening is met die gedachte ontwikkeld. Zo is E-view dé online tool die je altijd inzicht geeft in je actuele verbruik. Zo houd je als ondernemer nog zelf de touwtjes in handen.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?