Overstap naar hosted telefonie levert op

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Dan wil je geen omkijken hebben naar technisch onderhoud van een telefooncentrale. Een hosted telefonieoplossing die wordt beheerd in de cloud biedt dan uitkomst. Het verbaast ons dan ook dat slechts 14 procent van de Nederlandse ondernemingen gebruikmaakt van hosted telefonie, terwijl het zo veel voordelen oplevert.

Nederland heeft zo’n 820.000 aansluitingen voor hosted voice. Zo blijkt uit onderzoek van de Cavell Group. Dat lijkt misschien veel, maar toch is er nog een wereld te winnen; veel bedrijven weten niet wat de eigenschappen en mogelijkheden van hosted telefonie zijn. Met dat argument houden zij vast aan hun traditionele vaste telefoons en telefooncentrale.

Telefonie uit de cloud

Hosted telefonie maakt gebruik van VoIP (Voice over IP)-technologie. Hiermee bel je over een standaard internetverbinding. Daarmee maakt hosted telefonie bestaande telefoonlijnen overbodig; vaak is je huidige internetverbinding al voldoende.

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Toch is een vaste telefoonlijn en een vaste centrale zo’n automatisme geworden dat bijna niemand voor de hand liggende vragen stelt. Waarom betalen we eigenlijk voor de aanschaf van vaste toestellen en een vaste telefooncentrale, terwijl we mobiele telefoons hebben met veel meer mogelijkheden? Waarom betalen we voor vaste telefonie én voor een zakelijk mobiel abonnement? Stel jij deze slimme vragen wél? Dan hebben we een mooie oplossing: Yes Mobiel Kantoor.

Klaar voor de toekomst met Yes Mobiel Kantoor

Met Yes Mobiel Kantoor ben je flexibel. Je voegt makkelijk nieuwe opties en functies toe. Door regelmatige updates houden wij de telefooncentrale ‘in the cloud’ op afstand up-to-date. Daarnaast groeit en krimpt de telefooncentrale met je bedrijf mee. Je betaalt alleen voor wat je verbruikt – nooit voor overcapaciteit.

Geen onnodige kosten

Betaal niet langer onnodig voor vaste telefoons en een vaste telefooncentrale en kies voor hosted telefonie. Veel ondernemers kiezen dan ook voor hosted telefonie uit prijsoverwegingen, zodra het bedrijf groeit. De rol van de cloud neemt op alle fronten toe en levert bedrijven steeds meer op. Dus ook als het gaat om telefonie. De verwachting dat een telefooncentrale in de cloud duur is, gaat dan ook allang niet meer op.

Meer weten over hosted telefonie en de voordelen voor jouw bedrijf? Neem contact op met een van onze 400 Business Partners. Er zit er altijd wel een bij jou in de buurt.