Zakelijk onbeperkt bellen

Zakelijk onbeperkt bellen

Bel nu zakelijk mobiel onbeperkt

Zorgeloos onbeperkt bellen

Jij haalt graag alles uit de dag. Vaak zijn 24 uur in één dag nog te weinig. Je wilt er niet bij stilstaan of je wel genoeg belminuten hebt en of alles wel goed werkt; het móét werken. Dan verdien je een zakelijk mobiel abonnement dat daarbij aansluit, toch? Met Yes Business Unlimited ervaar jij de vrijheid om te ondernemen zoals jij wilt. Hiermee kun je voor een vast maandbedrag zakelijk onbeperkt bellen, gebeld worden en sms’en in Nederland, van Nederland naar de EU en in de EU (Bekijk hier de tariefzones). Met Yes Telecom ben je altijd optimaal bereikbaar voor klanten, collega’s en relaties.

Controle over je factuur

Wanneer je kiest voor Yes Business Unlimited kun je niet alleen zorgeloos onbeperkt bellen op je mobiel; ook over je factuur hoef je je geen zorgen meer te maken. De hoogte van het bedrag op je factuur is namelijk bepaald en iedere maand constant. Je betaalt niet langer voor dure minuten buiten je bundel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van de maand. Daarnaast zit je met Yes Telecom altijd goed. Wij maken voor onze diensten gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Daar kun je op vertrouwen! Bel nu dus zakelijk mobiel onbeperkt.

Ervaring met Yes Telecom

Naast bellen ook internetten

Met Yes Business Unlimited bel je dus zonder verrassingen. Dat wil je ook graag voor je gebruik van data op je mobiel. Sluit daarom naast het belabonnement ook een zakelijk mobiel internetbundel af. Afhankelijk van hoeveel data je nodig hebt, kies je voor een mobiele databundel van 3 GB, 7,5 GB of 15 GB. Uw bundeltegoed is drie maanden houdbaar en kunt u in Nederland én de EU gebruiken.

Uiteraard is zakelijk mobiel internet van Yes Telecom standaard met 4G. Sluit u meerdere Yes Business Unlimited-abonnementen af? Dan worden de tegoeden automatisch gebundeld en onderling verrekend. 

Daarom Yes Telecom

Met een zakelijk telefoonabonnement van Yes Telecom zit je altijd goed. Onze dienstverlening stemmen we speciaal op jouw behoeften af. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar zorgt in de praktijk juist voor besparingen; je betaalt niet voor overbodige zaken. Om jouw bereikbaarheid nog beter te regelen bieden we Yes Hosted Telefonie. Daarmee combineer je de voordelen van een vaste lijn met die van een mobiel nummer. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Met meer dan 350 verkooppunten in Nederland is er altijd wel een Yes Telecom Business Partner bij jou in de buurt.

*: Onbeperkt bellen is met uitzondering van informatie- en servicenummers, en betaalde sms-diensten.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?