Niets past beter dan maatwerk

Je doet graag dingen op jouw manier. En niemand bepaalt dat voor je. Misschien is dat wel een van de belangrijkste redenen waarom je bent gaan ondernemen. Zo uniek als jij bent en werkt, zo uniek zijn jouw behoeften. Wel zo fijn als die dan ook op maat ingevuld kunnen worden.

Ieder bedrijf uniek

Net zoals iedere persoon uniek is, zo is elke organisatie uniek. Misschien bestaat jouw bedrijf uit één persoon, en ben je dat zelf. Wellicht heb je een bedrijf met wel twintig medewerkers, of nog meer. En uiteraard maakt het ook verschil wat voor type organisatie je hebt. Ben je veel op locatie en onderweg, werk je bij een salesgeoriënteerde organisatie met veel bellende accountmanagers? Ben je vooral in Nederland actief, of toch regelmatig in het buitenland? Allemaal factoren die jouw bedrijf uniek maken. En die je behoeften qua bereikbaarheid uniek maken.

Niets past beter dan maatwerk

Vaak lijkt het standaard aanbod meer dan voldoende. Of je neemt daar genoegen mee omdat maatwerk niet beschikbaar is. Terwijl maatwerk wel het beste resultaat oplevert. Neem je kleding. Een shirt of kostuum met een 100 procent passende ‘fit’ zit toch altijd net wat beter. Maar ook je bedrijfsauto pas je aan naar jouw wensen. Gebruik je die op korte trajecten voor woon-werkverkeer of ben je de helft van de dag onderweg naar afspraken? Wil je sportieve velgen of toch liever een trekhaak?

Betalen voor wat je nodig hebt

Hoe beter jouw behoeftes worden ingevuld, hoe beter jij je klanten kunt helpen. Je verspilt liever geen tijd en geld aan zaken waar je geen gebruik van maakt. Helemaal ideaal is de mogelijkheid om maatwerk flexibel in te regelen, zodat je de dienstverlening eenvoudig kunt uitbreiden of reduceren indien noodzakelijk. Door te kiezen voor flexibel in te regelen maatwerkoplossingen betaal je precies voor waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Persoonlijke aandacht

Niet alleen het product, ook de bijbehorende dienstverlening is maatwerk. Als je kiest voor maatwerk, dan wil je dat jouw leverancier de tijd voor je neemt, naar je luistert en je bedient op een persoonlijke en aandachtige manier. Alleen dan krijg je het beste aanbod en het beste resultaat.

Yes. Eindelijk.

Je mag van ons dezelfde service en kwaliteit verwachten als jij aan je klanten biedt. De diensten van Yes Telecom sluiten perfect aan bij jouw behoeften. Besteed eindelijk weer tijd aan je onderneming, in plaats van aan keuzemenu’s en wachtmuziek.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?