Mobiel internet buitenland zakelijk

Mobiel Internet buitenland zakelijk

Gebruik mobiel internet net als in Nederland

Op reis net zo bereikbaar als thuis

Jouw ondernemerschap kent geen grenzen. Waarom zou je mobiel gebruik dat dan wel hebben? Blijf op reis of vakantie net zo goed bereikbaar als thuis of op kantoor. Ga goed voorbereid op reis en zet de juiste Yes Module aan. Zo voorkom je onaangename verrassingen bij thuiskomst door hoge roamingkosten. Met de gratis Module Yes Travel profiteer je altijd van voordelige tarieven op alle internationale gesprekken. Of kies voor betaalde bundels en profiteer van een vaste hoeveelheid MB’s of belminuten, binnen de EU of wereldwijd.

Goed bereikbaar met de juiste buitenlandbundel

Met een buitenlandbundel kun je net als in Nederland profiteren van de voordelen van mobiel internet. Je bent niet langer afhankelijk van onveilige publieke wifi-netwerken, of ingewikkelde logins en betaalprocedures. Jij gaat gewoon door met zakendoen, zonder in te leveren op bereikbaarheid en productiviteit. Met de Module 100 Minuten Bundel EU kun je bellen en gebeld worden voor € 5,- per maand voor 100 minuten. Na het verbruik wordt het tegoed automatisch aangevuld met opnieuw 100 minuten voor € 5,-. Zo zul je nooit hoge buitenbundelkosten hebben!

Ervaring met Yes Telecom

Voorkom hoge roamingkosten

De Yes Online Modules sluiten aan bij alle voice-abonnementen van Yes Telecom. Ga je op reis binnen de EU? Kies dan voor de Module Yes Online 100 MB EU. Daarbij heb je 100 MB voor € 5,-. Je betaalt er alleen voor bij gebruik. Wel zo eerlijk! En ben je door de data heen? Dan ontvang je automatisch weer 100 MB. Ga je buiten de EU op reis en wil je daar mobiel internet? Kies dan voor de Module Yes Online 100 MB WorldJe profiteert van mobiel internet in het buitenland, waar je ook heengaat!

Daarom Yes Telecom

Om de vaak hogere mobiele data- en belkosten te voorkomen, zet je bij Yes Telecom simpel de bundel aan die nodig is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De modules zijn per maand opzegbaar. Zo houd je als ondernemer de touwtjes in handen. Sluit de Module Groepsbundel Internationaal af voor meerdere medewerkers om onderling bundeltegoeden te verrekenen. Weten welke bundels er nog meer zijn en bij jouw bedrijf en medewerkers passen? Onze business partners helpen je graag met een aanbod op maat!

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?