MKB krijgt helder inzicht in kosten bij Yes Telecom

MKB krijgt helder inzicht in kosten bij Yes Telecom

Je herkent het vast: je hebt duizend-en-één dingen te doen en administratie komt altijd op de laatste plaats. Óf je houdt ervan, óf je vindt het verschrikkelijk. En 80 procent van de ondernemers heeft een hekel aan administratie. Dan omarm je elk middel dat je hierbij helpt, toch?

Kostenbeheersing een onderdeel van ondernemen

Als ondernemer is inzicht in de kosten erg belangrijk. Je betaalt natuurlijk niet graag te veel of voor iets wat je niet gebruikt. Naarmate je bedrijf groeit, nemen de kosten alleen maar toe. Een goed overzicht van de kosten levert dan al snel voordeel op. Maar alleen inzicht is niet voldoende. Als je ziet dat iets niet goed gaat wil je het kunnen aanpassen, voordat het te laat is.

Wildgroei aan facturen

De afgelopen jaren heeft telefonie voor steeds meer administratie gezorgd. Medewerkers kregen eerst eigen vaste telefoonnummers. Tegenwoordig worden ze uitgerust met smartphones en hebben ze een zakelijk mobiel abonnement. Verder zijn er ook weer aparte data-abonnementen voor draagbare devices als tablets en laptops. Je kunt je voorstellen dat dit voor een onderneming een veelheid aan facturen oplevert. Nog meer facturen, nog meer administratie.

‘In controle’ over je belkosten met E-view

Bij Yes Telecom zijn we er om het jou makkelijk te maken. Daar hoort ook de administratie bij. Hiervoor hebben we de perfecte tool ontwikkeld: E-view. Deze online tool is bij al onze abonnementen kosteloos beschikbaar en geeft je ieder moment van de maand precies door hoe het ervoor staat. Niet alleen een analyse van de totaalfactuur of per zakelijk telefoonabonnement. Je kunt 24/7 je facturen inzien en rapportages opvragen. Zo heb je altijd inzicht in het actuele verbruik van jou en je collega’s. En je kunt direct actie ondernemen, als je bijvoorbeeld ziet dat een collega op de helft van de maand al door zijn bundel is. Zo voorkom je onaangename verrassingen aan het einde van de maand.

Yes Telecom is er vooral om je te helpen

Leuk zal administratie waarschijnlijk nooit worden. Maar het wordt er wel makkelijker op en uiteindelijk houd je wel meer tijd over voor leuke dingen. En daar doe je het toch voor! Lukt het je onvoldoende om inzicht in je bel- en verbruikskosten te krijgen? Neem dan contact op met een van onze Business Partners. Zij zorgen ervoor dat jij weer tijd hebt om te ondernemen.