Meer vraag naar alles-in-één-oplossingen

Als ondernemer heb je al genoeg zaken te regelen, dus dan is het handig om onderdelen te combineren. Met complete communicatieoplossingen speel je hierop in. Zo ervaar je niet alleen minder administratie; je hoeft ook minder af te stemmen met leveranciers. Voor jou en je collega’s werkt het een stuk fijner. En niet te vergeten: grote kans dat je er ook nog mee bespaart. Ben je al overtuigd?

Een voorbeeld van zo’n oplossing is vast-mobielintegratie. Vaste en mobiele telefonie komen samen; je bent via beide nummers te bereiken op één device. Het vaste nummer komt binnen op je mobiel. De bereikbaarheid verbetert en het scheelt een vast telefoontoestel op kantoor.

Makkelijk maken van technologie

Het is geen doen om zelf al die technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Je bent gaan ondernemen en geen IT-specialist. Veel communicatieoplossingen worden in de cloud aangeboden zodat je geen omkijken hebt naar het technische onderhoud. Alles wordt automatisch voor je up-to-date gehouden. Jij ervaart alleen die gebruikerszijde, die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is gemaakt.

Eén oplossing is één aanspreekpunt

Als je een vraag hebt of iets wilt aanpassen, is het fijn om te weten waar en bij wie je terechtkunt. Bij een dienst waar meerdere leveranciers bij betrokken zijn, komt het nogal eens voor dat er naar elkaar wordt gewezen. Bij Yes Telecom profiteer je van één oplossing bij één partij; dan weet je bij wie je moet zijn. Dat werkt wel zo makkelijk, toch?

Minder facturatie

Een onderneming kent al meer dan genoeg administratie. ‘Mag het ietsje meer zijn?’ gaat hier niet voor op. Wanneer je meerdere zakelijke mobiele abonnementen en diensten bij diverse partijen afneemt, ontvang je daar allemaal een aparte factuur voor. Die je apart moet inboeken, moet verwerken, betalen… Ga zo maar door. Met het integreren en afnemen van één complete communicatieoplossing wordt alles op één factuur inzichtelijk gemaakt.

Leuker kunnen we het niet maken

Wil je ook beter bereikbaar zijn voor je klanten? Een professionele uitstraling zonder de administratieve rompslomp? Als dé zakelijke provider snappen we bij Yes Telecom precies jouw behoeften. Communicatieoplossingen moeten voor je werken, en niet tegen je.