Meer voor elkaar in minder tijd

Tegenwoordig werk je vanaf welke plek je wilt. Thuis, op kantoor, onderweg of bij de klant; het enige dat je nodig hebt is je favoriete device. Je klapt je laptop open of zet de tablet aan, maakt verbinding met internet en je kunt aan de slag. E-mails, appjes, telefoontjes; alles komt voorbij. Zo vliegt de dag voorbij en verdwijnen de activiteiten minder snel van je to-dolijst dan verwacht.

Ongestoord werken

Om echt productief te zijn moet je tijdens de meeste werkzaamheden je aandacht er goed bijhouden. Een foutje is – hoewel menselijk – snel gemaakt. Dan kun je het er niet bij hebben om alsmaar gestoord te worden. Ook vraag je je af of al die mailtjes wel nodig zijn. Is daar dan geen slimmere manier voor?

Efficiënter communiceren met Unified Communications

Recent onderzoek van onderzoeksbureau McKinsey toont dat medewerkers 25 procent productiever zijn door het gebruik van slimme communicatietools. Het onderzoek richtte zich op het effect van Unified Communications (UC). UC-oplossingen combineren verschillende functionaliteiten via één universele oplossing. Zo komen telefonie, chat, videoconferencing en file sharing samen in één overzichtelijk applicatie die zowel op de mobiel, tablet, laptop als pc te gebruiken is. Hiermee wordt samenwerken met collega’s, leveranciers, klanten en andere relaties eenvoudiger dan ooit.

Voorkom onnodig doorverbinden

Via de UC-applicatie wordt presence-informatie getoond. Hiermee kun je zien of jouw contactpersoon bereikbaar is, in meeting of geniet van een vrije dag. Door de presence-informatie bel je dus nooit meer een collega die niet bereikbaar is. Hiermee voorkom je ook onnodig doorverbinden via de centrale receptie en het inspreken van voicemailberichten. Of zet je eigen status tijdelijk op ‘Niet bereikbaar’ en werk ongestoord door.

Maak je organisatie mobieler

Het gebruik van UC-oplossingen leidt tot meer dan alleen een efficiëntere manier van samenwerken. Het faciliteert medewerkers om mobiel te kunnen werken. Naast verhoogde productiviteit biedt dit ook kansen om de kantooromgeving slimmer in te delen. Klassieke kantoortuinen en vaste werkplekken zijn dan wellicht overbodig. Met moderne communicatieoplossingen zijn gemakkelijk flexplekken te creëren en kan bespaard worden op huisvesting.

Yes. Eindelijk.

Je mag van ons dezelfde service en kwaliteit verwachten als jij aan je klanten biedt. De diensten van Yes Telecom sluiten perfect aan bij jouw behoeften. Besteed eindelijk weer tijd aan je onderneming, in plaats van aan keuzemenu’s en wachtmuziek.