Loopt u ook besparingen op uw telefonie mis?

Loop geen besparingen op uw telefonie mis

Onlangs publiceerde Telecompaper een artikel met als titel: Mkb loopt 65 miljoen euro aan besparingen op telefonie mis. Hierin werd uitgelegd dat Nederlandse organisaties in het MKB niet goed kijken naar hun telefoniecontracten, en hierdoor kostenbesparingen mis lopen. Waarbij er ook nog eens een groot aantal bedrijven zijn die hun facturen niet regelmatig controleert, en geen gebruik maken van een tussenpersoon.

Uit het onderzoek is gebleken dat 75% van de respondenten een besparing op de mobiele kosten misliep. Het controleren van buiten de bundel gebruiken (data) en privé gebruik ( spraak) gebeurt ook te weinig. Waarbij minder dan een kwart van de bedrijven wordt geïnformeerd door hun eigen provider over dit verbruik.

 

Loopt u ook besparingen op uw telefonie mis?

Wij geloven dat het anders kan! Een onderdeel van ondernemen is kostenbeheersing. Wij vinden het belangrijk u daar zo goed mogelijk in tegemoet te komen. Bij ons ontvangt u wél sms berichten om u te waarschuwen hoeveel procent van uw data-abonnement is verbruikt zodat u niet verrast wordt door onverwacht hoge kosten. En met onze kostenanalysetool E-view kunt u niet alleen uw facturen inzien en rapportages opvragen, maar ook voor specifieke factuurperioden het verbruik per aansluiting verdelen in zakelijk dan wel privé.

Bij ons krijgt u een zakelijk mobiel abonnement die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens op een makkelijke manier onder controle. Zo leveren we maatwerk waarmee u tijd en geld bespaart!

 

Weten hoeveel u kunt besparen op uw zakelijke telefonie? Laat dan uw gegevens achter voor een persoonlijk aanbod op onze homepage, en één van onze Business Partners uit uw regio neemt contact met u op voor een persoonlijk aanbod op maat.

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?