Lagere kosten door vast-mobielintegratie

Je bent veel onderweg en zit allang niet meer fulltime op een vaste werkplek, met een vaste telefoon. Je smartphone heb je overal bij je. Waarom zou je dan nog een vaste telefoon gebruiken, en daarvoor betalen? Met vast-mobielintegratie ben je beter bereikbaar, behoud je die professionele uitstraling van een vast telefoonnummer én krijg je weer grip op de kosten.

Kostenbeheersing: check

De voordelen blijven niet beperkt tot beter bereikbaar zijn. Je hoeft niet meer apart voor een vaste-telefoonaansluiting én een zakelijk mobiel abonnement te betalen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Afhankelijk van de oplossing is het daarnaast mogelijk om onderling met collega’s groepsbundels te delen. Als kers op de taart wordt het gebruik van de vast- mobieloplossing via één overzichtelijke factuur in rekening gebracht. Als dat geen kostenbeheersing is.

Beter bereikbaar voor je klanten

Dankzij vast-mobielintegratie zijn jij en je medewerkers veel beter bereikbaar. Eindeloos doorverbonden worden of inspreken van voicemails is verleden tijd. Thuis, onderweg of gewoon op kantoor ben je op één device bereikbaar; je smartphone. Of je nu gebeld wordt op je vaste of mobiele nummer. Is dat niet ideaal?

De smartphone krijgt daarnaast telefoonfunctionaliteiten die vaste telefoons doorgaans kennen. Denk bijvoorbeeld aan direct doorschakelen, het inrichten van belgroepen en automatische keuzemenu’s instellen. Ook kun je kiezen met welk nummer je uitgaand belt – mobiel, vast of anoniem.

Jouw kantoor mobiel met Yes Mobiel+

Wil je ook beter bereikbaar zijn voor je klanten? Met de professionele uitstraling van een vast nummer én besparen op je belkosten? Als dé zakelijke provider snappen we bij Yes Telecom precies jouw behoeften. Met Yes Mobiel+ maken we jouw kantoor mobiel. We leveren maatwerk waarmee je tijd én geld bespaart. Onze Business Partners vertellen je graag hoe we dat doen. Je vindt er altijd een bij jou in de buurt.