ISDN Stopt!

ISDN Stopt!

Blijf ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten

1 september 2019 lijkt nog ver weg, maar het is zover voor u het weet. ISDN verdwijnt vanaf die dag, het wordt namelijk niet meer ondersteund. Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels achterhaald is. Maakt u binnen uw organisatie nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk over te stappen naar telefonie via de cloud, oftewel een Hosted Telefonie (Hosted VoIP) oplossing van Yes Telecom.

 

Door nu alvast de overstap naar één van de drie alternatieven te maken blijft u ook straks gewoon bereikbaar voor uw klanten:

Optie 1:
Hosted Telefonie van Yes Telecom

Optie 2:
Je bestaande centrale en toestellen blijven gebruiken! 

Optie 3:
Vast-mobiel integratie

 

Met Yes Mobiel Kantoor bent u helemaal futureproof; uw uitgebreide en toekomstbestendige telefooncentrale, waar je ook bent. In de cloud dus. Niet alleen is deze Hosted Telefonie (Hosted VoIP) oplossing kostenbesparend, u ervaart dankzij deze betrouwbare en stabiele oplossing een betere belkwaliteit. De omgeving is makkelijk aan te passen, uit te breiden en op te schalen in aantal gebruikers, telefoonnummers en bevat opties zoals callcenter functionaliteiten en call recording. 

De bestaande ISDN Centrale kan ook aangesloten worden op een zogenaamde HIP Trunk. Deze oplossing is eigenlijk een tussenstap naar Hosted Telefonie (Hosted VoIP) en is geschikt voor de klant die zijn ISDN centrale wenst te behouden en geen grote wijzigingen wil binnen zijn omgeving.

Bereikbaar op vast, bellen met mobiel!

Deze oplossing is ideaal voor organisaties die gebruikers alleen mobiele toestellen of, een vast én mobiel toestel willen geven. Gebruikers zijn bereikbaar op hun vaste- en/of mobiele nummer. Migratie naar deze oplossing is makkelijk en snel en de belkosten vanaf het vaste toestel zitten in het mobiele abonnement.

Samen kiezen we de beste optie!

Bij de overstap gaan we niet over één nacht ijs. Omdat iedere organisatie uniek is, vraagt dat om een op-maat oplossing. Samen met onze specialisten kiezen we de optie die het best bij uw organisatie past, daarnaast besteden we veel aandacht aan het overstaptraject om u zowel tijdens als na de overstap de best mogelijke oplossingen en service te kunnen bieden. Door nú de overstap te maken loopt u straks niet achter de feiten aan. Bovendien profiteert u zo al op korte termijn van een veel grotere bereikbaarheid, meer functionaliteiten en lagere kosten.

isdn stopt hosted


U wilt zich beter informeren?

Bekijk de animatie

Ontdek de functionaliteiten en voordelen van de Hosted Telefonie producten van Yes Telecom

Webinar "ISDN Stopt"

Schrijf u geheel vrijblijvend in voor het webinar: “ISDN Stopt”. In dit webinar wordt in heldere taal uitgelegd wat de impact kan zijn op uw organisatie en welke alternatieven voor u relevant zijn.

Icoon informatie

Brochure Hosted Telefonie

Download onze brochure voor meer informatie over de mogelijkheden van onze Hosted Telefonie producten.


Tevreden gebruikers gingen u voor:

“Door de eenvoudige overstap naar Hosted Telefonie hebben we onze telefoniekosten weten te halveren”

 

Jadak Europe

“We profiteren nu van het gemak en de voordelen van een vaste telefonieoplossing met de bereikbaarheid van mobiele telefonie.”

 

Derks Schilders

Klanten waarderen de aandacht en flexibele service van Yes Telecom met een 8,0 op TrustPilot. 

Ga met ons in gesprek!

 

Neem vandaag nog contact op met een van onze Hosted Telefonie specialisten voor een persoonlijk advies op maat. Zij bekijken graag met u de impact en mogelijkheden voor uw organisatie en begeleiden u met aandacht bij de overstap. Zodat u ook na 1 september bereikbaar blijft voor uw klanten.

U kunt ook direct contact opnemen op het nummer 071 89 00 100

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.