Investeren in mobiel werken levert op

Investeren in mobiele technologie en mobiel werken levert voor medewerkers en bedrijven het nodige op. Driekwart (74 procent) van de bedrijven die het resultaat van hun investering maten, noteerde een positief rendement. Zo blijkt uit onderzoek van Red Hat. Met de juiste oplossingen wordt het werken niet alleen efficiënter; het wordt er ook een stuk leuker op. En dat is misschien wel minstens zo belangrijk.

Mobiele Apps steeds populairder

Meer dan de helft (52 procent) van de bedrijven gebruikt apps voor zijn werk. Ze ontwikkelen zelf apps voor hun dienstverlening of bedrijfsprocessen, of gebruiken productiviteits-apps onderweg. Maar liefst 90 procent geeft aan in 2016 zijn mobiele investeringen verder te verhogen. Doordat technologie zich in razend tempo ontwikkelt, profiteren steeds meer bedrijven ervan en dalen de kosten. Het is vaak duurder om oudere systemen en oplossingen in gebruik te houden.

Betrek medewerkers voor meer succes

Het succes van mobiel werken en het investeren in mobiele technologie valt of staat met het juiste gebruik ervan door de medewerkers. Het is daarom noodzakelijk om hen te betrekken bij de ontwikkeling van en keuze voor een oplossing. Het vertalen van daadwerkelijke gebruikerservaringen naar specificaties van een oplossing werkt beter dan het doen van aannames. Het risico daarvan is dat de investering in mobiele technologie niet het gewenste resultaat oplevert. Dat is natuurlijk zonde.

Overal aan het werk met de juiste middelen

Als ondernemer wil je overal en altijd kunnen werken. Dan moeten de mobiele dataverbinding en je apparaten van de beste kwaliteit zijn. Smartphones en tablets bieden uitkomst als er snel wat mailtjes verstuurd moeten worden of een paar aanpassingen gedaan aan dat Office-document. Een zakelijk telefoonabonnement met 4G is een vereiste voor mobiel werken. Zo voorkom je ook afhankelijkheid van een openbaar wifi-netwerk, dat lang niet altijd de gewenste snelheid en veiligheid biedt. Professionals kunnen overal en altijd aan het werk en zijn productiever dan ooit.

Yes Telecom zorgt dat jouw investering loont

Wil jij dat je investeringen in mobiel werken het gewenste resultaat opleveren? Bij Yes Telecom staan we voor je klaar. Onze diensten en onze mobiele bundels zijn specifiek ontwikkeld om jou en je collega’s efficiënter te laten werken. Neem contact op met een van onze 400 Business Partners. We adviseren je graag!