Hosted Telefonie Landing artikel voordelen hosted

_

Vijf voordelen van
Yes Hosted Telefonie.

De technologie staat niet stil. Sterker nog, deze ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Daar plukken we zowel privé als zakelijk de vruchten van. Een wereld zonder zakelijk mobiel internet en mobiel werken zonder 4G zakelijk is dan ook niet meer voor te stellen. Dat we tegenwoordig overal kunnen werken hebben we te danken aan cloud-oplossingen. Daarmee heb je weer ruimte om te ondernemen.

De cloud ontzorgt
Het grote voordeel van werken in de cloud is dat je overal toegang hebt tot bestanden en programma’s. Deze staan opgeslagen of geïnstalleerd op een externe server. Professionele partijen zien erop toe dat deze goed zijn beveiligd en dat de apparatuur zorgvuldig wordt onderhouden. Daar heb je als ondernemer geen omkijken naar. Alle diensten zijn eenvoudig via het internet beschikbaar. Het enige wat je dus nodig hebt is een geschikt device – smartphone, tablet of pc – en een internetverbinding.

Vijf voordelen van een cloud-oplossing:

Button 1 Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: cloud-diensten worden per gebruiker of licentie afgenomen. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt.

Button 2 Cloud-diensten zijn schaalbaar: een nieuwe gebruiker toevoegen of verwijderen is zo ingeregeld.

Button 3 Je hebt overal toegang tot je programma’s en documenten. Ook thuis, onderweg en in het buitenland kun je altijd aan de slag.

Button 4 Steeds up-to-date: je hebt altijd de nieuwste functionaliteiten en software, de beste beveiliging en bescherming tegen dataverlies.

Button 5 Hoog serviceniveau: door 24/7 monitoring van de processen worden incidenten zoals storingen snel gesignaleerd en verholpen. Zo ervaar je de beste bereikbaarheid en service.

VoIP telefooncentrale in de cloud
Het is ook mogelijk om de telefooncentrale in de cloud te hosten. Dit noemen we hosted voice. Het inkomende en uitgaande telefoonverkeer verloopt via het internet. Hosted voice vervangt de traditionele telefooncentrale die vaak op locatie staat geïnstalleerd. Tegelijkertijd biedt het je veel meer mogelijkheden en flexibiliteit; de oplossing is eenvoudig in en uit te schakelen voor elke afzonderlijke mobiele telefoonaansluiting. Je betaalt een vast bedrag per maand, per medewerker. Wel zo overzichtelijk.

Yes Mobiel Kantoor is de oplossing van Yes Telecom waarmee je profiteert van een telefooncentrale in de cloud. De oplossing biedt alle voordelen van een vaste telefooncentrale. Denk aan het instellen van keuzemenu’s, het inrichten van belgroepen en de mogelijkheid om door te verbinden. Daarbij heb je nog maar één toestel en één abonnement nodig.

Download brochure hosted telefonie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar de pagina hosted telefonie