Hosted Telefonie Landing artikel uitkomst

_

Yes Hosted Telefonie
biedt zakelijke uitkomst.

Vast-mobielintegratie brengt vaste telefonie, een moderne telefooncentrale en mobiele telefonie samen in één flexibele totaaloplossing. Jij bent zo overal bereikbaar op de manier zoals jij wilt. Je profiteert van één oplossing, zonder gedoe. Medewerkers zijn beter bereikbaar op zowel de vaste als een mobiele telefoon. Ook hoeven zij niet na te denken over het doorschakelen van hun vaste telefoon als ze buiten de deur zijn; alles is eenvoudig in te stellen via hun eigen smartphone. Onderstaand vier situaties waarin vast-mobielintegratie voordeel biedt:

Bullet 1 Thuis hetzelfde gemak als op kantoor
We kennen handige functionaliteiten als doorschakelen, belgroepen en groepsgesprekken van de vaste telefoons op het bureau. Totdat je ineens thuis aan het werk bent en je vanaf je smartphone een gesprek wilt doorverbinden naar een collega. Hoe ga je dat doen? Met vast-mobielintegratie worden de functionaliteiten van je smartphone uitgebreid, zodat je alle vertrouwde functionaliteiten tot je beschikking hebt. Ongeacht waar je aan het werk bent.

 

Bullet 2 Geen gedoe meer met een vaste telefooncentrale
Met vast-mobielintegratie heb je geen vaste telefooncentrale meer nodig voor je inkomende en uitgaande telefoonverkeer. De traditionele telefooncentrale is namelijk naar de cloud verhuisd. Situaties waarin je niet bereikbaar bent omdat de telefooncentrale niet functioneert, wordt gereset of geüpdatet behoren tot het verleden. Wij onderhouden, beheren en servicen de hosted VoIP centrale voor je. Dit is allemaal inbegrepen in de maandelijkse kosten. Hierdoor houd jij tijd over om te ondernemen.

Bullet 3 Een einde aan oneindig doorverbinden en voicemail inspreken
Je herkent het vast wel dat je een relatie belt op z’n directe vaste lijn en uiteindelijk bij de receptioniste uitkomt, omdat je relatie niet bereikbaar is. De receptioniste probeert de directe vaste lijn nogmaals en een collega neemt op. Deze collega vertelt dat je relatie in meeting is en verbindt je terug naar de receptioniste. Vervolgens belt de receptioniste het mobiele nummer van je relatie. Ook hier geen gehoor. De receptioniste vraagt of je de voicemail wilt inspreken, wat je uiteindelijk doet. Heel efficiënt is dit allemaal niet. Met vast-mobielintegratie wordt presence-informatie geboden. Hiermee kun je aangeven of je bereikbaar bent of dat je niet gestoord wilt worden. Dit bespaart uiteindelijk iedereen veel tijd en frustratie.

 

Bullet 4 Bereikbaar zijn zoals jij dat wilt
Ondernemers zijn veel onderweg naar afspraken door het hele land om klanten te helpen. Een autoritje kan ontspannend zijn, totdat je aankomt bij je bureau en een waslijst aan gemiste oproepen op een briefje vindt. ‘Terugbellen’, staat er groot boven. Met vast-mobielintegratie is dit verleden tijd. Je kunt namelijk zelf eenvoudig inregelen hoe je het inkomende en uitgaande telefoonverkeer wilt laten verlopen. Zo kun je al het telefoonverkeer van de vaste lijn eenvoudig op je smartphone laten binnenkomen. Hierdoor hoef je nooit meer een gesprek te missen.

Download Brochure Hosted Telefonie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar Hosted Telefonie

Wat is Yes Hosted Telefonie?

Van Dillen, klant van Yes Business Partner 2Mobile Consultancy B.V.

Voor het innovatieve bouwbedrijf Van Dillen, ligt de focus al sinds 1724 op het steeds verder verbeteren van de bouwprocessen. Telecom- en ICT-oplossingen zijn hierbij essentiële hulpmiddelen, mits ze niet afleiden van de hoofdfocus. Een perfecte match bleek daarom Yes Telecom. Niet alleen vanwege de maatwerkoplossingen op het gebied van mobiele telefonie en data, maar ook vanwege de overlappende bedrijfscultuur; warm, nuchter en oplossingsgericht.

Ecoeuros, klant van Yes Business Partner Tredion ICT & Telecom.

‘Creating a circular economy’ is de slogan van start up Ecoeuros. Inmiddels staan hun slimme apparaten verspreid over 13 Rotterdamse metrostations. Lege blikjes en flesjes worden opgehaald, in ruil voor een kortingsbon of een donatie aan een goed doel. Elk apparaat is uitgerust met een simkaart van Yes Telecom, zodat op afstand bijgehouden kan worden wat er wordt opgehaald en wanneer het apparaat vol zit.