Hosted Telefonie Landing Artikel Kosten

_

Lagere kosten met
Yes Hosted Telefonie.

Je bent veel onderweg en zit allang niet meer fulltime op een vaste werkplek, met een vaste telefoon. Je smartphone heb je overal bij je. Waarom zou je dan nog een vaste telefoon gebruiken, en daarvoor betalen? Met vast-mobielintegratie ben je beter bereikbaar, behoud je die professionele uitstraling van een vast telefoonnummer én krijg je weer grip op de kosten.

Kostenbeheersing: check
De voordelen blijven niet beperkt tot beter bereikbaar zijn. Je hoeft niet meer apart voor een vaste-telefoonaansluiting én een zakelijk mobiel abonnement te betalen. En je vaste telefooncentrale wordt een hosted VoIP centrale, waar je dus geen onderhoudskosten meer aan hebt. Als kers op de taart wordt het gebruik van de vast- mobieloplossing via één overzichtelijke factuur in rekening gebracht. Als dat geen kostenbeheersing is.

Beter bereikbaar voor je klanten
Dankzij vast-mobielintegratie zijn jij en je medewerkers veel beter bereikbaar. Eindeloos doorverbonden worden of inspreken van voicemails is verleden tijd. Thuis, onderweg of gewoon op kantoor ben je op één device bereikbaar; je smartphone. Of je nu gebeld wordt op je vaste of mobiele nummer. Is dat niet ideaal?

De smartphone krijgt daarnaast telefoonfunctionaliteiten die vaste telefoons doorgaans kennen. Denk bijvoorbeeld aan direct doorschakelen, het inrichten van belgroepen en automatische keuzemenu’s instellen. Ook kun je kiezen met welk nummer je uitgaand belt – mobiel, vast of anoniem.

Download de brochure Hosted Telefonie Yes Telecom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar de pagina Hosted Telefonie Yes Telecom

Wat is Yes Hosted Telefonie?

Van Dillen, klant van Yes Business Partner 2Mobile Consultancy B.V.

Voor het innovatieve bouwbedrijf Van Dillen, ligt de focus al sinds 1724 op het steeds verder verbeteren van de bouwprocessen. Telecom- en ICT-oplossingen zijn hierbij essentiële hulpmiddelen, mits ze niet afleiden van de hoofdfocus. Een perfecte match bleek daarom Yes Telecom. Niet alleen vanwege de maatwerkoplossingen op het gebied van mobiele telefonie en data, maar ook vanwege de overlappende bedrijfscultuur; warm, nuchter en oplossingsgericht.

Ecoeuros, klant van Yes Business Partner Tredion ICT & Telecom.

‘Creating a circular economy’ is de slogan van start up Ecoeuros. Inmiddels staan hun slimme apparaten verspreid over 13 Rotterdamse metrostations. Lege blikjes en flesjes worden opgehaald, in ruil voor een kortingsbon of een donatie aan een goed doel. Elk apparaat is uitgerust met een simkaart van Yes Telecom, zodat op afstand bijgehouden kan worden wat er wordt opgehaald en wanneer het apparaat vol zit.