Hosted VoIP

Hosted VoIP

Geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie

Jouw telefooncentrale in de cloud

Goed bereikbaar zijn is belangrijker dan ooit. En een professionele uitstraling ook. Een vast telefoonnummer combineert beide aspecten. Maar je zit niet te wachten op een vaste telefooncentrale om alle telefoonnummers voor je bedrijf te regelen. Dat snappen we. Kies daarom voor Hosted VoIP. Zo heb je de lusten van vaste telefonie, maar niet de lasten. Bij Yes Telecom hebben we daarvoor Yes Mobiel Kantoor ontwikkeld: je complete telefooncentrale in de cloud.

Beter bereikbaar met Hosted Voice

Een groot voordeel van Hosted VoIP is dat de telefonie digitaal verloopt. Daardoor kun je het makkelijk koppelen aan allerlei programma’s binnen het bedrijf. Zo kan spraak bijvoorbeeld worden geïntegreerd in een Unified Communications-oplossing. Hierbij komen diverse communicatievormen samen in één applicatie. Verder maakt Hosted VoIP vast-mobielintegratie mogelijk. Hierbij profiteer je van het gemak van één toestel. Medewerkers zijn op hun smartphone bereikbaar. Of zij nu op een mobiel of een vast nummer worden gebeld. Dit gebeurt via een handige app op de smartphone waarmee je direct diverse instellingen kunt aanpassen.

Ervaring met Yes Telecom

Voordelen van Hosted VoIP

Met een Hosted VoIP-oplossing heb je geen omkijken meer naar een vaste telefooncentrale. Deze wordt in een extern datacenter gehost. Zo blijven jou grote investeringen én het onderhoud van een centrale bespaard. Als ondernemer kun jij je volledig focussen op belangrijke zaken; laat deze randzaken maar aan ons over. Met VoIP hosting profiteer je als mkb-ondernemer van nog meer voordelen. Zo bel je via het internet, wat vaak een stuk voordeliger is dan via traditionele telefoonlijnen.

Daarom Yes Telecom

Bij Yes Telecom hebben we oplossingen die precies aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Wil je weten hoe jouw bedrijf beter bereikbaar wordt met Hosted VoIP? Wil je ook profiteren van een Hosted VoIP-centrale en voordelig bellen via het internet? Wij geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op met een van onze 350 Business Partners. Er zit er altijd wel een bij jou in de buurt. Daarnaast ben je bij Yes Telecom ook aan het juiste adres voor je zakelijke mobiele abonnement. Onze communicatieoplossingen geven je de vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wilt.

Zo werkt Hosted VoIP

Zonder Hosted VoIP

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted VoIP

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted VoIP.

Check of dit product bij u past!

Vraagt u zich af of Yes Hosted VoIP bij u past? Vraag dan nu onze snelle QuickScan aan. U ontvangt naar aanleiding van uw gegevens een vrijblijvend advies op maat zodat u de juiste keuze kunt maken. Bepaal snel of dit product geschikt is voor u.

Vraag onze QuickScan aan
yes telecom quickscan

Geïnteresseerd in Yes Hosted VoIP?

Neem contact op