Hosted Voice

Hosted Voice

Geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie

Alle functionaliteiten van een vaste telefoon op uw mobiel

Nooit meer een belangrijk gesprek missen als u buiten de deur bent

Jouw telefooncentrale in de cloud

Goed bereikbaar zijn is belangrijker dan ooit. En een professionele uitstraling ook. Een vast telefoonnummer combineert beide aspecten. Maar je zit niet te wachten op een vaste telefooncentrale om alle telefoonnummers voor je bedrijf te regelen. Dat snappen we. Kies daarom voor Hosted Voice. Zo heb je de lusten van vaste telefonie, maar niet de lasten. Bij Yes Telecom hebben we daarvoor Yes Mobiel Kantoor ontwikkeld: je complete telefooncentrale in de cloud.

Beter bereikbaar met Hosted Voice

Een groot voordeel van Hosted Voice is dat de telefonie digitaal verloopt. Daardoor kun je het makkelijk koppelen aan allerlei programma’s binnen het bedrijf. Zo kan spraak bijvoorbeeld worden geïntegreerd in een Unified Communications-oplossing. Hierbij komen diverse communicatievormen samen in één applicatie. Verder maakt Hosted Voice vast-mobielintegratie mogelijk. Hierbij profiteer je van het gemak van één toestel. Medewerkers zijn op hun smartphone bereikbaar. Of zij nu op een mobiel of een vast nummer worden gebeld. Dit gebeurt via een handige app op de smartphone waarmee je direct diverse instellingen kunt aanpassen.

Op uw mobiel
In de cloud
Altijd bereikbaar

Ervaring met Yes Telecom

Voordelen van Hosted Voice

Met een Hosted Voice-oplossing heb je geen omkijken meer naar een vaste telefooncentrale. Deze wordt in een extern datacenter gehost. Zo blijven jou grote investeringen én het onderhoud van een centrale bespaard. Als ondernemer kun jij je volledig focussen op belangrijke zaken; laat deze randzaken maar aan ons over. Met VoIP hosting profiteer je als mkb-ondernemer van nog meer voordelen. Zo bel je via het internet, wat vaak een stuk voordeliger is dan via traditionele telefoonlijnen.

Daarom Yes Telecom

Bij Yes Telecom hebben we oplossingen die precies aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Wil je weten hoe jouw bedrijf beter bereikbaar wordt met Hosted Voice? Wil je ook profiteren van een Hosted Voice-centrale en voordelig bellen via het internet? Wij geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op met een van onze 400 Business Partners. Er zit er altijd wel een bij jou in de buurt. Daarnaast ben je bij Yes Telecom ook aan het juiste adres voor je zakelijke mobiele abonnement. Onze communicatieoplossingen geven je de vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wilt.

Zo werkt Hosted Voice

Zonder Hosted Voice

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Voice

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Voice.

Check of dit product bij u past!

Vraagt u zich af of Yes Hosted Voice bij u past? Vraag dan nu onze snelle QuickScan aan. U ontvangt naar aanleiding van uw gegevens een vrijblijvend advies op maat zodat u de juiste keuze kunt maken. Bepaal snel of dit product geschikt is voor u.

Vraag onze QuickScan aan
yes telecom quickscan

Tarieven en Brochure

Tarieven & Brochures

Yes Mobiel Kantoor
Abonnementskosten per maandVanaf € 14,95
Starttarief€ 0,0693
Yes InTouch€ 2,50 per maand / per licentie
Yes Mobiel Kantoor is in combinatie met een Yes spraak abonnement. De Yes InTouch applicatie werkt alleen in combinatie met een Yes Mobiel Kantoor licentie. Vraag uw Business Partner naar de mogelijkheden.
De tarieven gelden per maand, per mobiele telefoonaansluiting bij Yes Telecom. Kijk voor de internationale tarieven bij de onderliggende voice-aansluiting.
Dekking op locatie
Om optimaal gebruik te maken van Yes Mobiel Kantoor is het noodzakelijk dat de juiste indoor dekking op uw locatie beschikbaar is. Het is daarom van groot belang dat er wordt gecontroleerd op de indoor dekking voor zowel spraak als data (eventueel Wi-Fi) op uw locatie, om onbereikbaarheid te voorkomen

Download hier Yes Mobiel Kantoor voor op uw mobiel

iphone-appstore
android-playstore

Geïnteresseerd in Yes Hosted Voice?

Neem contact op