Yes Mobiel Kantoor

Yes Mobiel Kantoor

Geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie

Alle functionaliteiten van een vaste telefoon op uw mobiel

Nooit meer een belangrijk gesprek missen als u buiten de deur bent

Met Yes Mobiel Kantoor bent u altijd en overal bereikbaar en mist u nooit meer een belangrijk gesprek als u buiten de deur bent. Onze hosted VoIP telefonieoplossing verhuist uw complete telefooncentrale namelijk naar de cloud. Zo heeft u geen kosten meer voor aanschaf en onderhoud van een vaste telefooncentrale. Daarnaast biedt hosted telefonie veel meer mogelijkheden, waardoor u de flexibiliteit van uw mobiel kan combineren met de uitstraling van een vast nummer.

Hecht u toch veel waarde aan een vast toestel? Geen probleem! Met Yes Mobiel Kantoor kunt u ook vaste toestellen afnemen, welke zijn verbonden aan uw telefooncentrale in de cloud. Zo kunt u op kantoor altijd fysiek de hoorn oppakken.

Wij gaan echter nog een stap verder met onze service. Van een eerste inventarisatie van uw wensen en behoeften tot het opleveren van een volledig ingerichte telefooncentrale in de cloud. Daarnaast biedt Yes Telecom u ook hardware aan, zoals routers, switches en headsets.

In de cloud
Altijd bereikbaar

Tarieven en Brochure

Tarieven & Brochures

Yes Mobiel Kantoor
Abonnementskosten per maandVanaf € 14,95
Starttarief€ 0,0693
Yes InTouch€ 2,50 per maand / per licentie
Yes Mobiel Kantoor is in combinatie met een Yes spraak abonnement. De Yes InTouch applicatie werkt alleen in combinatie met een Yes Mobiel Kantoor licentie. Vraag uw Business Partner naar de mogelijkheden.
De tarieven gelden per maand, per mobiele telefoonaansluiting bij Yes Telecom. Kijk voor de internationale tarieven bij de onderliggende voice-aansluiting.
Dekking op locatie
Om optimaal gebruik te maken van Yes Mobiel Kantoor is het noodzakelijk dat de juiste indoor dekking op uw locatie beschikbaar is. Het is daarom van groot belang dat er wordt gecontroleerd op de indoor dekking voor zowel spraak als data (eventueel Wi-Fi) op uw locatie, om onbereikbaarheid te voorkomen

Geïnteresseerd?

Download hier Yes Mobiel Kantoor voor op uw mobiel

iphone-appstore
android-playstore