Yes InTouch

Yes InTouch

Totaalcommunicatie op élk device

Bellen, chatten, video, groepschat en groepsgesprek

Delen van uw scherm en bestanden, integratie met Outlook contacten en agenda

Yes InTouch is efficiënt communiceren op de manier die u het beste uitkomt: bellen, chat, video, of zelfs met meerdere personen tegelijk via groepschat en groepsgesprek. Daarbij is op elk moment de beschikbaarheid van uw collega’s inzichtelijk.

Yes InTouch is óók eenvoudig online samenwerken door het delen van uw scherm, delen van bestanden en integratie met Outlook contacten en agenda. Yes InTouch is volledig geïntegreerd met de telefooncentrale in de cloud. Er is Yes InTouch software beschikbaar voor PC, smartphone (iPhone en Android) en tablet (iPad).

Communiceren zoals u wilt
Integratie met Outlook
Beschikbaarheid inzichtelijk

Tarieven en Brochure

Tarieven & Brochures

Yes InTouch
Abonnementskosten per maand€ 2,50 (per licentie/toestel)
Yes Mobiel Kantoor is in combinatie met een Yes spraak abonnement. De Yes InTouch applicatie werkt alleen in combinatie met een Yes Mobiel Kantoor licentie. Vraag uw Business Partner naar de mogelijkheden.
Dekking op locatie:
Om optimaal gebruik te maken van Yes Mobiel Kantoor en Yes InTouch is het noodzakelijk dat de juiste indoor dekking op uw locatie beschikbaar is. Het is daarom van groot belang dat er wordt gecontroleerd op de indoor dekking voor zowel spraak als data (eventueel Wi-Fi) op uw locatie, om onbereikbaarheid te voorkomen.
Geïnteresseerd?

Download hier Yes InTouch voor op uw desktop

 

Download hier Yes InTouch voor op uw smartphone en Ipad

iphone-appstore
tablet-appstore
android-playstore