Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management

Implementeer de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken

Veilig ondernemen met Device Management

Voor de veiligheid van bedrijfsgegevens levert mobiel werken een aantal uitdagingen op. Je wilt dat onderweg de juiste bestanden en applicaties beschikbaar zijn om te kunnen werken. Als gevolg belanden deze op steeds meer verschillende apparaten, soms misschien zelfs privé devices van de medewerkers. Hoe weet je waar al deze informatie staat en hoe waarborg je de veiligheid hiervan, zodat het niet in verkeerde handen komt? Met Yes Device Management van Yes Telecom; beheer en beveiliging van al uw devices, apps en content.

Veiligheid en gebruikersgemak in één

Een groot voordeel van Enterprise Mobility Management is dat je niet alleen je mobiele devices kan beheren, maar ook de applicaties en content op je devices. Zo kan je op afstand devices vergrendelen of wissen in geval van diefstal of verlies. Voor alle medewerkers tal van policy ‘s instellen om gegevens te beveiligen en ongewenste bewerkingen te voorkomen. En zakelijke apps afscheiden van de privé-apps die op een mobiel device geïnstalleerd staan. Zo komt de veiligheid niet in het geding en kunnen gebruikers met alle vrijheid hun smartphone gebruiken. EMM waarborgt zowel het gebruiksgemak als de veiligheid.

Devices, apps en content
Veilig mobiel werken
Geen investeringen nodig

Ervaring met Yes Telecom

Geen investeringen nodig

Met een EMM oplossing hoef je niet te investeren in hard- en software en heb je geen kosten voor support en onderhoud. De oplossing werkt namelijk in de cloud, en wordt op afstand door regelmatige updates up-to-date gehouden. Als ondernemer kun jij je volledig focussen op belangrijke zaken; laat deze randzaken maar aan ons over.

Daarom Yes Telecom

Bij Yes Telecom hebben we oplossingen die precies aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Wil jij ook dat jij en je medewerkers alle vrijheid hebben om te werken zoals jullie willen? En tegelijkertijd al je zakelijke apps en data veilig houden? Yes Device Management is de EMM-oplossing van Yes Telecom.

Zo werkt het

Zonder Enterprise Mobility Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Nederlandse wetgeving direct melden.

Met Enterprise Mobility Management

Voldoet uw onderneming aan de meldplicht datalekken én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Enterprise Mobility Management.

Geïnteresseerd in Enterprise Mobility Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.

Tarieven & Brochures

Yes Device Management kosten per maand per device 4,5

Silver Pakket
Uw devices eenvoudig voorzien van zakelijke e-mail, automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van bedrijfsgegevens op zowel zakelijke als privé devices.

Yes Device Management kosten per maand per device

Gold Pakket
Met Yes Device Management Gold heeft u de gehele app levenscyclus onder beheer, van het beschikbaar stellen tot het beveiligen en beschermen van data. En het scheiden van corporate en privé content op elk device.

Yes Device Management kosten per maand

Platinum Pakket
Ideaal voor mobile first ondernemingen. Het stelt u in staat om devices veilig toegang te verlenen tot zakelijke documenten die op verschillende locaties staan. En biedt de mogelijkheid tot het integreren van externe producten en diensten die al in gebruik zijn.