Eenvoud, inzicht en gemak met moderne oplossingen

Als ondernemer heb je niet alleen de verantwoordelijkheid voor je eigen bereikbaarheid; ook je medewerkers moeten zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Voor elkaar en voor de klant. Het liefst zonder te veel gedoe én zonder dat je er te veel voor betaalt. Moderne communicatieoplossingen bieden deze mogelijkheden. Per medewerker kunnen functionaliteiten en bundels aangepast worden. Ook als er medewerkers bijkomen of weggaan is dit zo geregeld.

Pas aan naar verbruik en behoefte

Het kan natuurlijk voorkomen dat een collega wat meer belt dan zijn persoonlijke bundel toestaat. Met een groepsbundel deel je onderling je tegoed, zodat het meerverbruik uit de bundel van een andere collega wordt verrekend. Uiteraard ook voor 4G zakelijk mobiel internet. Daarvoor zijn diverse groepsbundels beschikbaar. En deze zijn uiteraard eenvoudig op te schalen, indien noodzakelijk. Ook voor de vaste-telefonieoplossingen zijn dit soort schaalvoordelen te behalen. Zo wordt het eenvoudig om bepaalde functionaliteiten beschikbaar te stellen voor individuele of groepen collega’s.

Combineer de bundels van je medewerkers tot één tegoed

Het onderhouden en beheren van de verschillende telefoonabonnementen kan nogal verwarrend zijn. Yes Telecom heeft als doel ondernemers de vrijheid te geven om te ondernemen. De Yes Groepsbundels zijn daar een goed voorbeeld van. De tegoeden voor zakelijk mobiel internet en telefonie binnen de groep worden automatisch onderling verrekend. Pas als alle groepsbundels zijn verbruikt, betaal je het buitenbundeltarief. Het bundeltegoed van je zakelijke telefonie is maar liefst zes maanden houdbaar.

Overzicht zorgt voor minder administratie

De overzichtelijke oplossingen van Yes maken het telecombeheer eenvoudig. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie. Het wordt je makkelijk gemaakt om de gewenste functionaliteiten naar behoefte aan te passen. Verder kun je het totale verbruik en het verbruik op gebruikersniveau inzien. Via een online dashboard zijn eenvoudig de instellingen te wijzigen. Door te werken met de juiste abonnementen, aangevuld met bundels en specifieke diensten worden de kosten voorspelbaar. En een welkome aanvulling: je ontvangt één factuur.

Maatwerk waarmee je tijd én geld bespaart

De oplossingen van Yes Telecom zijn in het leven geroepen om het ondernemers makkelijk te maken. Maatwerk klinkt duur, maar levert in de praktijk vaak geld op. Je betaalt namelijk niet voor onnodige voorzieningen. Weten welke voordelen de oplossingen van YES voor jouw onderneming bieden? Neem contact op met een van onze Business Partners.