Eén op vijf smartphones heeft defect

Je ziet ze regelmatig rondlopen, smartphonegebruikers met een toestel waarvan het scherm gebroken is. Het ziet er vreemd uit en is natuurlijk verre van representatief. Vaak werkt het touchscreen nog, waardoor zij lang wachten met een reparatie, of hier zelfs van afzien.

Kapot scherm meest voorkomende schade

20 procent van alle smartphonegebruikers loopt rond met een defect aan zijn toestel. Het scherm en de accu zijn met respectievelijk 39 en 28 procent de vaakst voorkomende defecten. Zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder 800 Nederlandse smartphonegebruikers. Eén op de tien smartphonegebruikers loopt rond met een gebroken display.

 40 procent laat toestel niet repareren

Vier op de tien Nederlanders laten hun defecte toestel niet repareren, omdat ze het toestel nog kunnen gebruiken. Ondanks de barsten in het scherm kunnen ze het nog wel aflezen, of een toets werkt wel als je er wat harder op drukt. De ongemakken nemen ze voor lief. Ze zitten liever niet tijdens de reparatieperiode zonder hun smartphone.

Yes Care & Repair

Wij vinden dat je niet met een kapot toestel hoeft rond te lopen. Daarom is onze Reparatie Service gratis. Lever je toestel in bij je Yes Business Partner en reparaties onder garantie worden kosteloos verzorgd. Valt het defect niet onder de garantie? Dan ontvang je eerst een prijsopgave van de reparatie, voordat we overgaan tot repareren. Wil je echt verzekerd zijn van je bereikbaarheid? Dan biedt onze Yes Vervang Service uitkomst, voor slechts een paar euro per maand. Is je toestel defect, dan wordt het binnen vier uur op elke locatie in Nederland vervangen voor een werkend toestel, eventueel met een nieuwe simkaart. Het defecte toestel nemen we mee ter reparatie.

Yes. Eindelijk. Gerepareerd.

Wil jij ook eindelijk je telefoon gerepareerd hebben? Vind je het ook geen stijl dat jij en je collega’s met een defect toestel rond blijven lopen? Bij Yes Telecom helpen we je graag op weg. Neem voor meer informatie over Yes Care & Repair contact op met een van onze 300 Business Partners.