Een dynamische wereld vraagt om snelle service

Altijd goed bereikbaar zijn. Als ondernemer wil je niet anders en ken je waarschijnlijk niet anders. Totdat je mobiele telefoon kapot is en je niet meer bereikbaar bent. Dan pas merk je hoe belangrijk je bereikbaarheid is en hoe afhankelijk je bent van je smartphone/device. Je wilt zo snel mogelijk een vervangend toestel, zonder direct een nieuwe te hoeven kopen. Wees gerust, we helpen je daarbij.

Service zonder hoge kosten

Op je smartphone moet je dus kunnen vertrouwen. Daarom heb je een goede smartphone gekocht. Toch kan het gebeuren dat hij defect raakt. Gebeurt dit, dan is het wel zo fijn als hij zo snel mogelijk gerepareerd wordt. En het liefste zonder hoge kosten. Dat hij niet meer werkt is namelijk al vervelend genoeg.

Garantie zoals het hoort

Daarom hebben we een gratis Yes Reparatie Service. Is je mobiele telefoon of tablet kapot? Geef hem dan af bij je Business Partner en hij wordt via een gecertificeerd reparatiecentrum gerepareerd. Valt de schade niet onder de garantie? Dan laten we je weten wat de kosten zijn, voordat we overgaan tot reparatie.

Binnen vier uur een vervangend toestel

Wil je echt verzekerd zijn van een goede bereikbaarheid en niet wachten op de Reparatie Service? Met de Yes Vervang Service hoef jij voor een reparatie de deur niet uit. Wij komen naar jou toe. Voor een kleine vergoeding ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid. Is je toestel defect, dan zorgen we binnen vier uur voor een vervangend toestel ter plaatse, eventueel met een nieuwe simkaart. Waar je ook in Nederland bent.

Yes. Eindelijk snel geregeld.

Wij weten hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn. Daarom bel je bij ons niet alleen via het betrouwbare netwerk van KPN, maar bieden we ook diensten die bij jou passen. Zodat jij de vrijheid hebt om te ondernemen. Wil je meer informatie over onze Yes Reparatie Service of wil je jouw bereikbaarheid ‘verzekeren’ met de Yes Vervang Service? Onze Business Partners vertellen je er graag meer over.