E-view zorgt voor inzicht en controle

E-view zorgt voor inzicht en controle

 

Steven: “Met E-view hebben klanten weer controle over hun belkosten.”

Mobiel bellen is de laatste jaren goedkoper geworden, zo blijkt uit onderzoek van CBS. Toch ervaren te veel bedrijven nog onnodig hoge kosten als het aankomt op mobiele telefonie. Het verbruik van medewerkers is vaak hoger dan vooraf ingeschat. Bij Yes Telecom begrijpen we dat het frequent bijhouden van het mobiele telefoonverkeer van collega’s niet bovenaan de agenda staat. Om de kosten beter inzichtelijk en beheersbaar te maken, hebben wij voor onze klanten E-view ontwikkeld.

E-view is een gratis online beheertool en brengt het telefoonverkeer gedetailleerd in kaart, waardoor overmatig verbruik of andere excessen voorkomen kunnen worden. E-view werkt uitermate gebruiksvriendelijk. Wil je hier toch geen tijd aan besteden, dan helpt een Business Partner er graag bij. Steven van Eer is een van onze E-view-specialisten en vertelt hoe ondernemingen met E-view het verbruik kunnen beheren.

Continue aandacht voor kostenbeheersing

“We zien dat veel klanten alleen aandacht hebben voor hun telefonie als ze de zakelijke abonnementen moeten vervangen. Dan kijken ze naar het scherpste aanbod op dat moment, zonder rekening te houden met mogelijke veranderingen in de toekomst. E-view biedt de mogelijkheid om continue inzage te hebben in de telefonie en dus aandacht voor kostenbeheersing.”

“Gedurende de contractduur kan het (data)verbruik van medewerkers explosief groeien. Of het bedrijf wordt veel actiever in het buitenland. Om verschillende redenen is het goed om het verbruik continu te monitoren, zodat de bestaande zakelijke telefoonabonnementen blijven aansluiten bij het belgedrag.”

24/7 inzicht in het actuele verbruik

“Met E-view heb je 24/7 inzicht in het actuele verbruik. Zo onderneem je gedurende de maand nog actie voordat de kosten echt uit de hand lopen. Bij Yes Telecom kun je abonnementen eenvoudig aanpassen aan veranderende omstandigheden. Schakel bijvoorbeeld een specifieke bundel in als je ziet dat er veel in het buitenland wordt gebeld en voorkom zo onnodig hoge kosten. Hiermee heb ik al voor veel klanten een behoorlijke besparing kunnen realiseren.”

Ook je administratie volledig op orde

E-view biedt niet alleen voordelen voor het voorkomen van hoge kosten. Het biedt ook aanvullende mogelijkheden om kostenplaatsen in te regelen of privé en zakelijk verkeer apart door te belasten. Steven licht toe: “Bij sommige klanten worden de gemaakte telefoniekosten buiten kantooruren doorbelast aan de medewerker. Ook is het mogelijk om alleen bepaalde telefoonnummers te definiëren die voor zakelijk gebruik gebeld mogen worden. Ander telefoonverkeer wordt dan als privé doorbelast en direct op het salaris ingehouden.”

“We staan voor je klaar!”

“Onze dienstverlening is specifiek ingericht op de zakelijke doelgroep. Zo profiteer je van een vaste contactpersoon. Het biedt mij enorm veel plezier om voor onze relaties hun telefonie zo efficiënt mogelijk in te regelen. Hierdoor houden zij de vrijheid om te ondernemen. Wil je ook meer tijd voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via 071 – 890 01 11. We staan voor je klaar!”