Hosted telefonie: Direct aan de slag

Tegenwoordig stappen steeds meer bedrijven over op innovatieve communicatieoplossingen. Hosted telefonie, waarbij de vaste telefooncentrale in de cloud wordt gehost, is een populaire oplossing. Hosted telefonie, al dan niet aangevuld met vast-mobielintegratie, lijkt de oplossing van de toekomst. Onze Yes Mobiel Kantoor-experts van de afdeling Partner & Customer Service Ian Sleebe en Krishen Mahabali vertellen over de voordelen van bellen via een cloud-oplossing als Yes Mobiel Kantoor.

Krishen Mahabali: “Telefonie uit de cloud wordt bij steeds meer organisaties ingezet om de communicatie efficiënter in te regelen. Voorheen was hosted telefonie misschien iets dat beter paste bij grotere organisaties; tegenwoordig kan ieder type organisatie hier al mee aan de slag. Door slimme innovaties, zoals één-nummerbereikbaarheid of het opzetten van belgroepen, verbetert de bereikbaarheid en productiviteit van medewerkers en de organisatie.”

“Uiteraard gewoon met het behoud van de huidige telefoonnummers”, vult Ian Sleebe aan: “We zien regelmatig dat bedrijven pas overstappen als de oude centrale het begeeft. Vaak wordt dan achteraf gezegd dat ze de overstap veel eerder hadden moeten doen. Het eenvoudige beheer via één overzichtelijke portal en één factuur voor al het telefoonverkeer zijn voorbeelden die dan genoemd worden.”

“Vaak wordt dan achteraf gezegd dat ze de overstap veel eerder hadden moeten doen.”

 

Ian vervolgt: “Een ander voordeel van hosted telefonie is de schaalbaarheid. Daarmee bedoel ik dat nieuwe gebruikers eenvoudig zijn toe te voegen. Je betaalt op die manier alleen naar gebruik. Zo is er nooit sprake van onder- of overcapaciteit. Sowieso komen de kosten voor het onderhoud en het beheer en de aanschafkosten van een traditionele centrale te vervallen. Cloud-telefonie wordt door de leverancier onderhouden, zodat altijd de meest up-to-date versie beschikbaar is.”

“Slimme toevoegingen als vast-mobielintegratie maken de oplossing compleet.”

 

“Je kunt eigenlijk zeggen dat de oplossing toekomstbestendig is. Updates en innovaties worden automatisch doorgevoerd”, vult Ian aan. “Slimme toevoegingen als vast-mobielintegratie maken de oplossing compleet. Al het inkomende en uitgaande telefoonverkeer kan eenvoudig worden ingeregeld, zonder ingewikkelde instellingen aan de centrale te hoeven veranderen. Op beheerniveau, maar ook op gebruikersniveau kunnen individuele instellingen toegepast worden. Bijvoorbeeld het bellen naar servicenummers of het buitenland kan op die manier afgeschermd worden.”

“Doordat de oplossing volledig op maat wordt opgeleverd is overstappen laagdrempelig.”

 

Krishen sluit af: “Met Yes Mobiel Kantoor maken we deze functionaliteiten beschikbaar voor alle typen organisaties. Doordat de oplossing volledig op maat wordt opgeleverd is overstappen laagdrempelig. Na de inventarisatie van de wensen wordt de centrale ingeregeld. Zo kan de organisatie en medewerkers snel profiteren van de nieuwe oplossing. Uiteraard kan via de beheerportal later zelf ook nog zaken worden aangepast.

Yes. Eindelijk. Direct aan de slag.

Yes Telecom maakt telefonie via de cloud laagdrempelig, eenvoudig in te regelen en makkelijk te beheren, ongeacht de grootte van de organisatie. Wilt u meer weten of direct aan de slag met hosted telefonie, vast-mobielintegratie, Yes Mobiel Kantoor of andere zaken, dan staan wij natuurlijk tot uw beschikking op 071 89 00 111 of neem contact op met een Business Partner bij u in de buurt.”

Bent u er klaar voor om een tevreden klant te worden?