Dezelfde bereikbaarheid als thuis – gewoon vanaf de piste

Dezelfde bereikbaarheid als thuis – gewoon vanaf de piste

Als ondernemer wil je overal en altijd bereikbaar zijn. Klanten laten simpelweg niet altijd op zich wachten en snel handelen is dan nodig. Binnenkort een mooie wintersportvakantie gepland? Dan is het wel zo fijn om vanaf de piste of vanuit je chalet nog even te kunnen bellen of dat mailtje te sturen. Blijf gewoon bereikbaar in het buitenland met een buitenlandbundel, en voorkom tegelijkertijd onaangename verrassingen op je factuur bij thuiskomst. Uiteraard ook te combineren met een aantrekkelijk zakelijk sim-only abonnement.

Buitenlandbundels voor bellen en data

Waar het gaat om mobiele bereikbaarheid en productiviteit doe je simpelweg geen concessies. Om de vaak hogere mobiele data- en belkosten in het buitenland te voorkomen, bieden onze buitenlandbundels uitkomst. Vooraf koop je een hoeveelheid MB’s of belminuten in. Wanneer deze verbruikt is, gaat er automatisch een nieuw bundeltegoed in. Zo blijf je voordelig bereikbaar in het buitenland en verbonden met partners en collega’s. En in veel landen kun je net als in Nederland zakelijk mobiel internetten via 4G.

Wifi-netwerken vaak traag en onveilig

In het buitenland wordt al snel gebruikgemaakt van een openbaar wifi-netwerk. Helaas is het gebruik van deze netwerken niet altijd zo veilig in. Ze zijn niet altijd versleuteld, waardoor mobiele gegevens relatief gemakkelijk zijn te achterhalen. Dat risico wil je natuurlijk niet lopen, zeker niet als het zakelijke data betreft. Betaalde netwerken hebben vaak omslachtige loginprocedures of berekenen hoge kosten. Het beste alternatief is roamen; mobiel internet in het buitenland is een stuk veiliger via een mobiele dataverbinding. En door het gebruik van een bundel houd je volledig de controle over de kosten.

Met Yes Telecom de vrijheid om te ondernemen, zelfs vanaf de piste!

Om hoge mobiele data- en belkosten te voorkomen, zet je bij Yes Telecom simpel de benodigde bundel aan bij je zakelijk mobiel abonnement. En bij Yes Telecom houd je altijd volledige controle; de modules zijn per maand opzegbaar. Bovendien betaal je alleen voor de bundel indien deze gebruikt wordt.

Er zijn aparte bundels voor mobiel bellen en mobiele data, zowel voor binnen als buiten de EU. Welke bundel het beste bij jouw onderneming past? Neem contact op met een van onze 400 Business Partners. Er zit er altijd een bij jou in de buurt!