De nieuwe generatie Yes Device Management

In 2018 zal meer dan de helft van alle bedrijven hun medewerkers vragen om voor zakelijke werkzaamheden gebruik te maken van het eigen privé-toestel. Maar hoe blijft dan wél alle informatie binnen de veilige muren van de onderneming, én wordt er voldaan aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht van datalekken?

 

SIMPEL. MET YES DEVICE MANAGEMENT.
Met het vernieuwde Yes Device Management biedt Yes Telecom, in samenwerking met marktleider MobileIron, een nóg volwaardiger, volledig doorontwikkeld product, waarbij wij u als Business Partner volledige ondersteuning bieden bij de implementatie. Met drie cloudoplossingen – Silver, Gold en Platinum – biedt Yes Telecom u een veelzijdig instapmodel met goede upsell mogelijkheden. Én een perfecte klantlock-in! De Yes Device Management oplossingen zijn toekomstbestendig, zeer compleet qua functionaliteiten en uiterst betaalbaar voor het MKB. Met de verkoop van Yes Device Management voegt u extra waarde toe, met het serviceniveau dat u van ons gewend bent.

 

KEUZE UIT 3 PAKKETTEN
De Yes Device Management oplossingen bieden verschillende gradaties in het beheren en beveiligen van devices, applicaties en content. Zo kan er gewerkt worden met zowel Apple, Android als Windows devices en zijn de oplossingen te integreren met andere systemen en apps. Corporate content is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheer portal, en uw klant pusht eenvoudig en veilig corporate content naar geselecteerde devices en maakt het offline beschikbaar. Door het opzetten van een corporate App Store, kan de klant bepaalde applicaties aanbevelen aan zijn/haar gebruikers. Heeft uw klant een nieuwe werknemer of neemt een werknemer een device van een collega over? Deze zijn in een handomdraai gebruiksklaar. Zelfs op afstand kan uw klant snel en eenvoudig de toestellen configureren. Zo worden bijvoorbeeld bij registratie de e-mail en Wi-Fi ingesteld en de benodigde applicaties klaargezet. Wordt een toestel gestolen of is een werknemer het toestel kwijt geraakt? Dan kan de klant deze op afstand vergrendelen en/of zakelijke content wissen.

Silver : INSTAPPAKKET

YDM_pack1

Biedt IT de mogelijkheid om mobiele apparaten eenvoudig te voorzien van
zakelijke e-mail, automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van bedrijfsgegevens op zowel zakelijke als privé devices.

Gold: AANBEVOLEN PAKKET

YDM_pack2

Met Yes Device Management Gold heeft IT de gehele app levenscyclus onder beheer, van het beschikbaar stellen tot het beveiligen en beschermen van data. En het scheiden van corporate en privé content op elk device.

Platinum: UPSELL PAKKET

YDM_pack3

Ideaal voor mobile first ondernemingen. Het stelt IT in staat om devices veilig toegang te verlenen tot zakelijke documenten die op verschillende locaties staan. En biedt de mogelijkheid tot het integreren van externe producten en diensten die al in gebruik zijn.

 • Toegang tot de beheer portal
 • Toestel voldoet aan corporate policy
 • Content pushen en offline beschikbaar maken
 • In kiosk mode hebben medewerkers alleen nog maar toegang tot de eigen corporate app store met apps die volgens corporate policy gedownload mogen worden. Buiten de kiosk mode blijft de publieke app store gewoon beschikbaar.
 • Bevat alles van het Silver pakket
 • Scheiden van corporate en privé content
 • Privé apps kunnen niet meer communiceren met corporate apps en andersom
 • Werken met Docs@Work; een variant van Office om bijvoorbeeld e-mail bijlages veilig te openen
 • Docs@Work kan bestanden ook beveiligen door kopiëren en plakken uit te schakelen
 • Veilig verbinding maken met corporate schijven
 • Beveiligd content versturen
 • Bevat alles van het Silver + Gold pakket
 • Device maakt beveiligde VPN-verbinding metnetwerk; in te stellen per applicatie
 • Direct beveiligde toegang tot corporate apps zonder constant inloggen
 • Op afstand mee kunnen kijken en aanpassingen kunnen doen op devices (alleen voor Android)
 • Externe producten en diensten kunnen geïntegreerd worden m.b.v. MobileIron software


Met de oplossingen van Yes Device Management kan uw klant op elk tijdstip en vanaf elke locatie op 
een veilige manier werken op zijn/haar mobiele devices.

 

VOLLEDIGE ONDERSTEUNING BIJ IMPLEMENTATIE
Wilt u de oplossingen van Yes Device Management wél bij uw klanten kunnen aanbieden, maar wilt u níet zelf belast worden met de implementatie ervan? Samen met MobileIron bieden wij u als Business Partner twee opties aan waarbij wij voor u de Yes Device Management oplossingen bij uw klant implementeren en volledig op maat configureren; op afstand of op locatie.

Basis Configuratie

De Basis Configuratie vindt op afstand plaats, via de cloud. Wij raden u aan om de Basis Configuratie aan te bieden bij het Silver pakket. Uw klant krijgt een basis ingerichte Yes Device Management omgeving. Op afstand wordt voor uw klant de beheertool klaar gezet. De privacy voor alle gebruikers wordt geconfigureerd en toestelwachtwoorden worden afgedwongen. Alle devices worden voorzien van e-mail configuratie en krijgen automatisch de juiste Wi-Fi instellingen. Daarnaast wordt er een algemene check uitgevoerd of de devices voldoen aan de corporate policy. Na configuratie kan uw klant de mobiele devices eenvoudig en centraal beheren, en zijn de benodigde instellingen klaargezet zodat werknemers veilig gebruik kunnen maken van de devices.

Advanced Configuratie

De Advanced Configuratie vindt plaats op locatie bij uw klant. Wij raden u aan om de Advanced Configuratie aan te bieden bij het Gold en Platinum pakket. Uw klant krijgt naast de Basis Configuratie extra voorzieningen. Zo wordt een beveiligde e-mail omgeving opgezet, inclusief controle op bijlages. Maar naar wens kunnen er ook extra restricties op de devices worden ingesteld, zoals het blokkeren van de camera. Op locatie zal de MobieleIron Connector worden geïnstalleerd, zodat de klant alle gebruikersaccounts uit het eigen netwerk kan raadplegen. Ook word op locatie de MobileIron Sentry geïnstalleerd welke zorg draagt voor een beveiligde connectie naar de backend systemen in het lokale bedrijjsnetwerk. Daarnaast kan uw klant aangeven welke applicaties mogen worden aangeboden op het device, of een eigen corporate store in laten richten.

Eenmalig € 300,-

Eenmalig € 650,-

Check of dit product bij u past!

Vraagt u zich af of Yes Device management bij u past? Vraag dan nu onze snelle QuickScan aan. U ontvangt naar aanleiding van uw gegevens een vrijblijvend advies op maat zodat u de juiste keuze kunt maken. Bepaal snel of dit product geschikt is voor u.

Vraag onze QuickScan aan
yes telecom quickscan

Geïnteresseerd in Yes Device Management?

Neem contact op