Boost je productiviteit en bereikbaarheid

Om productief te zijn hoef je niet achter een vast bureau te zitten. Met je smartphone en mobiel internet ben je flexibeler dan ooit en in staat om te werken zoals jij wilt.

Flexibeler werken

Een van de grote voordelen van flexibel werken is dat je productief bent tijdens het reizen, of zelfs helemaal niet hoeft te reizen. Met een zakelijk 4G-abonnement ben je altijd in staat om snel verbinding te maken met het werk en plan je jouw agenda zo optimaal mogelijk in.
Uit onderzoek blijkt dat 4G-internet ervoor zorgt dat medewerkers vijf uur per week meer besteden aan werk.

Zeker wanneer je mobiele telefonie integreert met een vast telefoonnummer, geef je jouw bereikbaarheid en flexibiliteit een ware boost. Met een moderne telefonieoplossing als vast-mobielintegratie verbeter je de bereikbaarheid voor collega’s, klanten en relaties.

Eenvoudig contact met klanten

Hoe sneller en betrouwbaarder je internet en telefonie zijn, hoe beter je zaken kunt doen. Met een geïntegreerde oplossing voor zowel je vaste als mobiele telefonie kun je je inkomend en uitgaand telefoonverkeer helemaal op maat inregelen. Ook werk je een stuk prettiger als je snel internet onderweg hebt. 4G-internet zorgt voor een stabiele internetverbinding. Beeldbellen, video’s bekijken of documenten bewerken vraagt om een hoge up- en downloadsnelheid, die een 4G-abonnement je biedt. In contact zijn met je klanten en collega’s was nog nooit zo eenvoudig.

Sneller op klanten reageren

Moderne communicatiemiddelen als e-mail en chat hebben klanten verwend gemaakt. Zij verwachten dat je snel reageert, informatie beschikbaar stelt en hen helpt. En dat allemaal wanneer zíj dat willen. Als ondernemer is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Wees daarom optimaal bereikbaar en laat al je telefoonverkeer binnenkomen op je mobiel. Of zet eenvoudig en snel een hotspot op, zodat je altijd toegang hebt tot internet. Zo help je je klanten het snelst. Of je nu in de trein, op een vergaderlocatie of in een café zit.

Yes. Eindelijk overal werken.

Wil jij ook de vrijheid ervaren om overal en altijd te kunnen werken? De productiviteit en bereikbaarheid van jou en je collega’s een boost geven? De oplossingen van Yes Telecom zijn ontwikkeld om je te helpen. Neem contact op met een van onze 300 Business Partners.