Zorgeloos op vakantie met Device Management van Yes Telecom

Zorgeloos op vakantie met Yes Device Management

Dat het hartje zomer is mag wel duidelijk zijn. Buiten vallen de mussen van het dak, er wordt massaal gebarbecued en vakantieplannen worden gesmeed. Het is een periode waarin veel zaken even op een lager pitje staan. Dat zou echter niet moeten gelden voor je mobiele dataveiligheid. We vertellen je graag waarom dit ook in de zomerperiode belangrijk is, en hoe je dit eenvoudig inregelt.

Verhoogd risico op datalekken 
Veel mensen nemen hun zakelijke laptop of smartphone mee op vakantie. Op de camping even je mail checken of een collega bellen is niet uitzonderlijk. Toch schuilt juist daarin het gevaar; op vakantie is het risico op datalekken vaak een stuk groter dan thuis of op kantoor. Met name diefstal en verlies vormen hierbij grote risicofactoren. Bovendien is het gebruik van wifi-netwerken in hotels en op campings ook niet altijd even veilig. Onbeveiligde verbindingen kunnen door kwaadwillenden worden misbruikt om toegang te krijgen tot je device. Malwarebesmettingen en datadiefstal liggen op de loer. Hoe zorg je er nu voor dat je mobiele data ook op vakantie sterk beveiligd is?

Ons reisadvies
Bij Yes Telecom helpen we je daarbij. Dat doen we met Yes Device Management, onze totaaloplossing voor mobiel beheer en mobiele beveiliging. Hiermee kun je onder andere gestolen of verloren devices op afstand blokkeren en wissen. Ook kun je privacygevoelige gegevens opslaan in een extra sterk beveiligde werkomgeving, en specifieke beveiligingseisen voor devices instellen. Je zakelijke data komt daardoor niet in verkeerde handen terecht. Zo behoud jij de vrijheid om te ondernemen én van je vakantie te genieten.

Meer informatie
Wil je meer weten over de voordelen van Yes Device Management voor je organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze 350 Business Partners. Zij voorzien je van persoonlijk advies op maat en een gratis demoaccount. Namens iedereen bij Yes Telecom: fijne vakantie!

Zo werkt Yes Device Management

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en riskeert uw onderneming zeer hoge boetes.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de AVG-wetgeving én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Relevante artikelen

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.