Zo werkt jouw vakantie in het voordeel van de klant

Zo werkt jouw vakantie in het voordeel van de klant

Als ondernemer kun je vaak het gevoel hebben altijd bereikbaar te moeten zijn. Een nobele maar ook gevaarlijke gedachte. Te lang doorwerken zonder rust werkt namelijk eerder averechts voor je dienstverlening. Juist door af en toe je rust te pakken blijft je dienstverlening optimaal.

De mens is niet gemaakt om continu te pieken. Onafgebroken doorwerken zonder vakantie kan leiden tot serieuze gezondheidsklachten, waarvan de beruchte burn-out de bekendste is. En dan ben je pas echt ver van huis. Neem dus júíst af en toe even gas terug. Voel je niet schuldig om eens lekker op vakantie te gaan, en je laptop daarbij thuis te laten.

Even helemaal niets doen geeft je nieuwe energie. Het vermindert stress en verbetert zowel je creativiteit als je concentratie. En dat werkt ook in het voordeel van je klant. Immers, hoe lekkerder je in je vel zit, hoe beter je dienstverlening.

En daarna?
Ben je weer helemaal opgeladen na je vakantie? Dan zorgen wij ervoor dat je optimaal bereikbaar bent én blijft voor je klanten. Wil je weten hoe? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze 350 Business Partners voor advies op maat.

Ook optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.