Zo beheer en beveilig je eenvoudig de mobiele telefoons van je medewerkers

 

Zo beheer en beveilig je eenvoudig de mobiele telefoons van je medewerkers

De smartphone heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een mobiele assistent: naast bellen maken we gebruik van chat, e-mail, zakelijke en privéapplicaties, en nog veel meer. Het maakt van de smartphone een onmisbare schakel in onze steeds digitalere levens. Door de hoeveelheid zakelijke data die via de smartphone dagelijks gedeeld wordt, is een passend beheer- en beveiligingsbeleid noodzakelijk geworden.

Beveiliging mag niet worden onderschat
De zakelijke data is een geliefd doelwit voor cybercriminelen. Slecht beveiligde smartphones vormen een groot risico, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk. Cybercriminelen zijn niet de enige reden waarom sterke beveiliging essentieel is. Smartphones worden namelijk niet alleen op de werkvloer gebruikt, maar ook onderweg en thuis. De kans op diefstal en verlies neemt hierdoor toe.

Beheer zakelijke en privétoestellen
Medewerkers maken ook steeds vaker gebruik van hun privésmartphone voor zakelijke doeleinden. De een gebruikt daarom een iPhone, de ander kiest voor een Android-toestel. Als gevolg hiervan groeit het aantal verschillende smartphones van verschillende fabrikanten op de werkvloer. Het veilig beheren van alle typen devices kan enorm complex en tijdrovend zijn. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor.

Yes Device Management vereenvoudigt mobiel beheer
Met onze mobiele totaaloplossing Yes Device Management maken we het beheer en de beveiliging van smartphones een stuk makkelijker. Via één online interface rol je eenvoudig veiligheidsinstellingen en updates uit naar alle gekoppelde smartphones. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing. Onze 300 Business Partners voorzien je graag van persoonlijk advies op maat en helpen je graag met het inzetten van Yes Device Management. Zo behoud jij de vrijheid om te ondernemen.

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Nederlandse wetgeving direct melden.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de meldplicht datalekken én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.