Yes Device Management houdt je privacygevoelige data veilig

Yes Device Management houdt je privacygevoelige data veilig

Sterke beveiliging van privacygevoelige gegevens is in de zorg van het allerhoogste belang; zorgmedewerkers gebruiken steeds vaker tablets en smartphones. Ook de nieuwe data- en privacywetgeving GDPR benadrukt de noodzaak voor sterke databeveiliging. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk te zijn; met onze flexibele beheeroplossing Yes Device Management zijn gegevens op je mobiele devices altijd sterk beveiligd.

Het gemak van een mobiele totaaloplossing
Yes Device Management beschermt je gegevens op diverse manieren. Het versleutelt je mobiele data, zodat deze niet inzichtelijk is voor onbevoegden. Via de gebruiksvriendelijke beheerinterface rol je eenvoudig in één keer software- en beveiligingsupdates uit naar alle iOS-, Android- en Windows-devices in je organisatie. Zo weet je zeker dat al je devices in dezelfde mate zijn beveiligd.

Ook kun je je zakelijke content volledig afschermen van je privécontent. En ben je je device verloren of is deze gestolen, dan kun je deze op afstand blokkeren en wissen. Yes Device Management is gebaseerd op hoogwaardige technologie van MobileIron, de wereldwijde marktleider in mobiele beveiliging.

yes device management

Meer weten?
Natuurlijk leer je de voordelen van Yes Device Management pas écht kennen door het zelf uit te proberen. Onze 400 Business Partners voorzien je graag van persoonlijk advies op maat en een gratis demoaccount. Hiermee kun je de oplossing een maand lang zonder restricties testen.

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Nederlandse wetgeving direct melden.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de meldplicht datalekken én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.