Yes InTouch maakt samenwerken op afstand veel efficiënter

Yes InTouch maakt samenwerken op afstand veel efficiënter

Efficiënt communiceren met Yes InTouch

Communicatie is het belangrijkste ingrediënt van succesvol samenwerken. Hoe effectiever er wordt gecommuniceerd, hoe sneller er resultaat kan worden behaald. De juiste communicatiemiddelen spelen daarbij een grote rol. Yes Telecom biedt antwoord op deze vraag met Yes InTouch, de flexibele oplossing die samenwerken op afstand veel eenvoudiger maakt.

Vraag naar flexibele communicatie
Het is tegenwoordig al lang niet meer vanzelfsprekend dat we ons allemaal tegelijkertijd op een locatie bevinden. We krijgen steeds vaker de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer we werken. Logisch, want mobiel werken leidt bewezen tot een betere werk-privébalans en een hogere productiviteit. Deze manier van werken vraagt natuurlijk wel om passende technologie. Denk aan flexibele tools die communicatie op afstand net zo effectief maakt als op kantoor. Ons antwoord: Yes InTouch.

Altijd effectief samenwerken met Yes InTouch
Yes InTouch is speciaal ontwikkeld om op afstand samen te werken. Communicatiemogelijkheden zoals bellen, chat, videoconferentie, schermen en bestanden delen en groepsgesprekken worden samengebracht in één interface. Je communiceert daardoor altijd op een manier die bij de situatie past. Daarnaast heb je de beschikbaarheid van collega’s altijd inzichtelijk. Is je collega even telefonisch in gesprek, dan breng je hem via een chatberichtje even snel op de hoogte. Onnodige contactmomenten behoren daardoor tot het verleden. Yes InTouch kan worden geïntegreerd met Outlook en je telefooncentrale in de cloud. Zo breng je snel al je communicatie

samen in een overzichtelijke oplossing. Communicatie op afstand is daardoor net zo efficiënt als op kantoor. Zo behoud jij de vrijheid om te ondernemen.

Get InTouch!
Wil je meer weten over de voordelen van Yes InTouch voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze ruim 350 business partners. Zij staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat. Yes InTouch is beschikbaar voor PC, smartphone (iPhone en Android) en tablet (iPad).

Yes InTouch totaaloplossing voor efficiënt communiceren

Zo werkt het

Zonder Yes InTouch

Elke collega communiceert met u op een andere manier, waardoor u elke keer alle verschillende apps moet checken.

Met Yes InTouch

Met Yes InTouch kunt u efficiënt communiceren met uw collega’s op de manier die u het beste uitkomt, en is altijd de beschikbaarheid van uw collega’s inzichtelijk.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Yes InTouch.

Geïnteresseerd in Yes InTouch?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.