Yes. Eindelijk een partner die écht met je meedenkt!

Yes. Eindelijk een partner die écht met je meedenkt!

Bij Yes Telecom streven we ernaar jou de vrijheid te bieden om te ondernemen. Dat doen we op basis van flexibele communicatieoplossingen en persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat je telecom altijd aansluit bij je behoeften ‒ niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Op die manier haal je pas écht maximaal rendement uit je zakelijke communicatie.

Wij vinden dat communicatieoplossingen moeten kunnen meebewegen met je behoeften. Daarom meten we je verbruik, ontwikkelen op basis daarvan abonnementen, en passen die gewoon aan als je verbruik eens wat hoger uitvalt. Daardoor profiteer je doorlopend van de beste deal. Onze telecomoplossingen, zoals Yes Mobiel Kantoor en Yes Device Management, zijn bovendien schaalbaar; je bepaalt zelf het aantal functionaliteiten en aansluitingen. Zo behoud jij de volledige grip op je zakelijke telecom en betaal je nooit te veel.

Bij ons heb je niet te maken met lange wachttijden of steeds andere personen aan de telefoon. We werken met korte lijnen en accountmanagers die je organisatie kennen. Daardoor kunnen we je snel helpen met al je vraagstukken. Op die manier heb jij zelf zo min mogelijk omkijken naar je zakelijke telecom.

Yes. Eindelijk. 

Wilt ook weer de vrijheid om te ondernemen?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.