De voordelen van een moderne werkplek

De voordelen van een moderne werkplek

De aanwezigheid van technologie zorgt ervoor dat we onze levens mobieler en flexibeler kunnen inrichten. Het gebruik van mobiele devices en cloudapplicaties vinden we tegenwoordig vanzelfsprekend. Dat heeft ook invloed op onze manier van werken. De moderne werkplek is er dan ook op ingericht om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen. En dat levert veel zakelijk voordeel op.

Aansluiting bij mobiliteitstrend
De moderne werkplek sluit aan bij onze groeiende vraag naar meer mobiliteit. Flexibiliteit is hierbij het toverwoord. Géén vaste desktop-pc, wél laptops en applicaties. Géén ISDN, wél hosted telefonie, vast-mobielintegratie en smartphones. De nieuwe invulling van de werkplek stelt ons in staat te werken op een plek van onze eigen keuze. Denk aan thuis, of op flexwerkplekken. Dat zorgt onder andere voor een veel betere werk-privébalans.

 

hosted telefonie


Veel grotere bereikbaarheid

Altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Wie wil dat nou niet? De moderne werkplek maakt het mogelijk. We zijn immers niet meer afhankelijk van ‘vaste’ apparatuur. Zo maakt hosted telefonie klantcontact veel efficiënter. En bepaal je met Yes Mobiel Kantoor helemaal zelf hoe je telefooncentrale is ingericht. Onderweg net zo bereikbaar zijn als op kantoor? Geen probleem met vast-mobielintegratie, waarbij je je vaste nummer doorschakelt naar je mobiel.

device management flex werkplek

 

Doorlopend sterk beveiligd
De moderne werkplek bestaat vaak uit devices en platformen van verschillende fabrikanten. Dat doet vermoeden dat beveiliging tijdrovend en complex is. Dat is niet het geval. Mobile Device Management-oplossingen, zoals Yes Device Management, maken beheer zelfs bijzonder eenvoudig. Hiermee beheer én beveilig je namelijk alle devices vanuit één interface. Je kunt updates uitrollen wanneer je wilt, en verloren of gestolen devices direct wissen. Zo weet je zeker dat data niet in verkeerde handen komt en loop je dus niet achter de feiten aan.

Meer weten?
Wil je meer weten over de voordelen van de moderne werkplek voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze 400 Business Partners. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies op maat. Je profiteert bovendien van volledige ontzorging, waardoor je de vrijheid behoudt om te ondernemen.

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Nederlandse wetgeving direct melden.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de meldplicht datalekken én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.